Hu.AmazingHope.net (A honlapon) Hu.AmazingHope.net

Az idők jeleit - az evangélium hirdettetik, hogy a világ

Jelentkezzen be az idők során, a második eljövetele, Jézus Krisztus

257_evangelium_bude_hlasano_celemu_svetu.jpg

Az idők jeleit - az evangélium hirdettetik, hogy a világ

Hozzáadott: 09.11.2010
Megtekintés: 520858x
Témakörök: Jelentkezzen be az idők során, a második eljövetele, Jézus Krisztus
PrintTisk

Máté 24,16 - Ez az evangéliumi a királyság kell prédikálni az egész világon, bizonyságul minden népnek. És akkor a végén jön. "

Nézzük a kényelmet a modern világban. Minden a technológia, hogy mi vesz körül minden oldalról. Manapság, továbbított információk az interneten keresztül, műholdak egyik végéből a világ másik néhány másodpercen belül. Szóval lehet nézni minden olyan információt, hogy jó vagy rossz karakter az interneten keresztül, műholdas szerte a világon.

A Biblia egy könyv Isten ihlette a Teremtő már számos nyelvre lefordították, és dialektusok alapján milliók és átterjed a nyomtatott formában a világ. Van a Biblia, hanem több nyelven az interneten. Amit megtehetsz, hogy szerte a világon anélkül, hogy tanulmányozza a kérdést online. Bármely kifejezés, szó keresés kereshet a Biblia online segítségével néhány másodperc a kereső. Nem is kell olyan mélyen ismeri a Bibliát, és talált egy kis idő, hogy megtalálja, amit keres.

Ma találtam számos webhely számos nyelven írni bibliai igazságot, és terjedt el a világban. Rámutatnak, hogy az igaz Isten törvényét, és hirdessétek az elkövetkező gyors a mi Urunk Jézus Krisztus. Az internet használata terjed az igazság, hogy minden sarkából a világot, mint a bizonyság, hogy minden nemzet számára.

Sok keresztény internet és a műholdas televíziós (www.hopetv.org, 3angelstube.com, www.amazingfacts.tv) bibliai igazságokat, hogy továbbítják a nap 24 órájában több nyelven az egész világon.

Ezek közzé a könyvek és a bibliai irodalomban, DVD-k és elterjedt a felső költsége a világ.

Ma, a repülőgépek és járművek nem probléma a közlekedés egyik sarokból a másikba néhány órán belül. Sok misszionárius, aki járja a világot, és a legtávolabbi sarkaiból a világot. Három angyal prédikál üzeneteket hamarosan jön a mi Urunk Jézus Krisztus a világra. Jó példa erre a levegő missziós David Gates.

Amint meg van írva a Bibliában, az evangélium a királyság kell prédikálni az egész világon, bizonyságul minden népnek, és tényleg folyik. A mai modern korban lehetővé teszi, hogy terjessze az evangéliumot a világnak, mint a villám.

És akkor jön a vége .... készen áll rá!


Kapcsolódó cikkeket kategóriában - Jelentkezzen be az idők során, a második eljövetele, Jézus Krisztus

Kína evangelizáló a világ többi része - a mozgás (vissza Jeruzsálembe)

284_china_globus_vlajka.jpg A Vissza a Jeruzsálem víziója ezer kínai hajlandó meghalni. Legalább meg kell találnunk, hogy miért. Napóleon egyszer azt mondta: "Amikor Kína mozog, változik az arca a világ." Ma ezek a szavak ...
Hozzáadott: 06.12.2010
Megtekintés: 162151x

Videó - Hamis tanítások az utolsó napokban

441_video_falesny_mesias.jpg Feliratok a videó:A Biblia megjósolja a morális szint az emberiség az idők végezetéig. Mi vagyunk tanúi ezek a dolgok ugye?Jézus mondta a Máté 24, 4-5, az utolsó napokban sokan jönnek az ...
Hozzáadott: 03.06.2011
Megtekintés: 151291x

Biblia Prophecy - Ki az Antikrisztus? - Daniel 7. fejezet

300_kdo_je_antikrist_papezsky_system.jpg A második fejezetben Dániel Isten kinyilatkoztatta az alap prófétai kilátás. Használja a kép a fém és kő számok, aki a végén a tolongásban.Golden vezetője képviselte babiloni birodalom, a mellén volt egy ...
Hozzáadott: 26.12.2010
Megtekintés: 343462x

Messiási zsidók

164_izrael_vlajka.jpg Messiási zsidók - önbeteljesítő jóslatAmellett, hogy számos keresztény felekezet létezik Izrael és a mozgása az úgynevezett "messiási zsidók". Ezek az emberek rendszerint már a zsidó családok, de hiszünk Jézus a Messiás, ...
Hozzáadott: 06.10.2010
Megtekintés: 216580x

Videó - Ted Wilson - GYC-2010 - Nincs visszaút

425_ted_wilson.jpg Nézd meg a prédikáció ösztönzése elnöke a Közgyűlés hamis Ted Wilson, 2010 - Nincs visszaút. ...
Hozzáadott: 08.05.2011
Megtekintés: 115480x

Hu.AmazingHope.net - Az idők jeleit - az evangélium hirdettetik, hogy a világ