Hu.AmazingHope.net (A honlapon) Hu.AmazingHope.net

Drasztikusan számának növelése földrengés!

Aktuális világban zajló eseményeket

392_katastrofykont.jpg

Drasztikusan számának növelése földrengés!

Hozzáadott: 11.03.2011
Megtekintés: 306629x
Témakörök: Aktuális világban zajló eseményeket
PrintTisk
389_zemetreseni.jpg393_earthquakes.jpg390_katastrofy.jpg391_katastrofydruh.jpg392_katastrofykont.jpg394_1a_view.jpg

Egyre több földrengés szerte az országban. Sokan a változás és a kóros a természet, és kezdjük felismerni, hogy nem minden rendben van. Rájönnek, hogy valami történik, amit a történelem. Minden alkalommal, amikor megtudjuk, a televíziós hírek a nagy földrengések különböző helyeken a bolygó, és a kisebb jobb nem beszélni. Sokan azzal érvelnek, hogy a földrengések és a természeti katasztrófák mindig is, és ezért teljesen normális. Katasztrófák mindig is nagyon, de nem olyan intenzív, egy ilyen nagy léptékű. Van egy ág nevű, és a statisztikák beszélnek tisztán és világosan, hogy a természeti katasztrófák egyre nagyobb, és egy nagyszabású.

US Geological Suvrvey azt mondta, hogy 1990 óta az összes földrengések által rögzített kutatók szerte a világon folyamatosan növekszik. És bár a mérési lehetőségek még mindig ugyanaz az idén. 2004-ben volt, összesen 31 201 földrengés, ami majdnem kétszer annyi, mint 1990-ben. Mint ismeretes, a földrengés okozta 2004-es 284.012 halálesetet.

A földrengések száma az Egyesült Államokban az elmúlt 20 évben nőtt nagyon jelentősen. 1990-ben az USA-ban rögzítette a 2268 földrengés. 1999-ben, a szám emelkedett 3003. 2010-ben volt 8390 földrengések. 1990-től 2010-ig, így egy 370%-os növekedés!

Nézze meg a képgalériát a listákon, amelyek az elmúlt száz évben, és növekvő tendenciát mutat a katasztrófát.

Több példa rövid idő alatt:

Március 11, 2011 - Japán - Japán rázta meg földrengés és szökőár söpört tíz-parton. Szeizmológusok szerint az egyik legnagyobb földrengés a japán történelem. Az is az ötödik legnagyobb földrengés a modern historie.

Március 10, 2011 - Kína - Shock a teljesítmény szintet 5,4 Richter találatot, csütörtökön délnyugat Kínában közel a határ burmai. http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/zeme-se-otrasla-a-hroutici-se-budovy-zabijely.html

9 március 2011 - Japán - Japán sújtotta északkeleti szerdán, egy földrengés nagysága 7,2 a Richter-skála. A terület fizet cunami figyelmeztetést jelentett Reuters.

3 június 2011 - Chile - Az észak-chilei földrengés sújtotta vasárnap a erőssége 6.3, a Richter-skála. Tájékoztatja az ügynökség mondta. A remegés sújtotta területen mintegy 60 kilométerre a kikötő város Arica.

Február 22, 2011 - Új-Zéland - A rettenetes, gyors és erős. Földrengések Új-Zélandon volt, mint egy légitámadás. Christchurch Új-Zéland néz ki, mint a razzia után. Néhány órával ezelőtt feltűnt az egyik legpusztítóbb földrengés a történelem.

Február 11, 2011 - Chile - megüt a központi része Chilei péntek este CET földrengés nagysága hét a Richter-skála. Mint tájékoztatja Reuters, a föld is megrázta a fővárosban, Santiago de Chile.

2 április 2011 - Magyarország, Burma - Egy földrengés 6.4, a Richter-skála sújtotta pénteken India-Burma határán. Tájékoztatja az AFP

Január 30, 2011 - Magyarország - földrengés, úgy érezte, hogy az emberek a déli Szlovák Köztársaság. Magyarországon, a falak repedt több ház.

A Biblia azt mondja, hogy eljövetele előtt Jézus Krisztus, a növekedés a földrengések, és ez egyik jele, hogy bennünket egy figyelmeztetést, és forduljanak az Istenhez és az Ő szavát.

Máté 24,7 - Nemzet vezetnek nemzet ellen, és királyság királyság ellen, és kitör a különböző helyeken éhínségek és földrengések.

Luke 21,11 - Nem lesz nagy földrengések különböző helyeken lesznek éhségek és döghalál és a horror jönnek és nagy jeleket az égből.

Figyelem EG White

Azt kérték, hogy nyújtson be egy figyelmeztetést, hogy sok városban merülve vétkeiket és bűnök elpusztulnak a magas szintű földrengések, árvizek, tűz. A világ majd figyelmeztetett arra, hogy Isten az, aki felfedte a hatóság. A láthatatlan fellépés lehetővé teszi, pusztítás és a halál. Sem fordult a felhalmozott vagyon ... (MS 1935 1906)

Jönnek váratlanul szörnyű katasztrófa és a katasztrófa követi majd egyik a másik után. Ha engedelmeskedünk Isten figyelmeztetést, ha az egyház visszatér az utat az engedelmesség, akkor az eltöltött idő romboló keze. Ha megyek tovább, azonban az emberek elcsábította ő utazik, járatok teszik Isten parancsokat, és hirdetve egy hazugság, Isten küldi őket, hogy a katasztrófa, hogy felébred. (MS 1935 1906)

Lord elpusztítani az egyik pillanatban minden vétkesnek, akár az összes nemzet együttesen. Ez megbünteti a várost, és a helyeket, ahol az emberek megadják magukat a sátáni erők tulajdonjogát. A város a nemzet kezelni határozottan, de még nem járt a fölséges Isten, ne szavazz, mert még mindig találni néhány lelkek, akik elkülönítik a téveszmék az ellenség, akkor bűnbánatot, és kapcsolja be, míg a másik ágazat mindaddig fennmarad, amíg a harag napja az Isten. (Evangélizáció, 27, 1906)

Ez közel van az idő, amikor nagy a városok által látogatott megpróbáltatás. Egy kis idő, hogy jöjjön, hogy ez a város egy szörnyű sokk. Nem számít, milyen nagy és erős lesz az épületeik, de nagy számú tűzoltó egységek bevetik, amikor Isten megérinti ezeket az épületeket, néhány perc vagy óra lesz romokban. Unholy ennek a világnak, hogy söpört seprűt a pusztulástól. A katasztrófák sújtják ma a nagy épületeket és széles rétegeinek a városok, Isten megmutatja, mi jut az egész világot. - (7 Bizonyságtételek az egyháznak 82, 83).


Kapcsolódó cikkeket kategóriában - Aktuális világban zajló eseményeket

Messiási zsidók

164_izrael_vlajka.jpg Messiási zsidók - önbeteljesítő jóslatAmellett, hogy számos keresztény felekezet létezik Izrael és a mozgása az úgynevezett "messiási zsidók". Ezek az emberek rendszerint már a zsidó családok, de hiszünk Jézus a Messiás, ...
Hozzáadott: 06.10.2010
Megtekintés: 262456x

A titokzatos haláleset az állatok világszerte

396_uhyn_ryby.jpg Mivel a tavaly év végén vannak rejtélyes halál különböző fajok a világ minden tájáról. Meghalnak hirtelen nagy számban, és nyilvánvaló ok nélkül. Az ok még mindig nem a többség nyomát sem. ...
Hozzáadott: 24.03.2011
Megtekintés: 251779x

Korábbi János Pál pápa II. fogják nyilvánítani, egy szent - Mi a Biblia?

316_vatikan.jpg A jelenlegi XVI Benedek pápa jóváhagyta a rendeletet, amelynek elődje János Pál II. elismeri végrehajtását egy csoda. Lehet, hogy egy korábbi pápa boldoggá hivatalosan. Elismerése egy csoda van szükség boldoggáavatás az ...
Hozzáadott: 18.01.2011
Megtekintés: 180430x

Super napenergia vihar 2013-ban

163_solarni_super_boure.jpg Super napenergia vihar veszélyezteti a Föld infrastruktúra 2013-ban2013-ban, fenyegette a NASA Föld erős naptevékenység, ami termel egy szuper napenergia vihar megbéníthatja mind kommunikációs és navigációs műholdak, hanem a villamosenergia-elosztás, a közlekedési ...
Hozzáadott: 06.10.2010
Megtekintés: 205917x

Mi történik az arab országokban - lesz egy másik kivonulás?

370_arabske_zeme.jpg Nagy kormányellenes tüntetések sújtotta az elmúlt két hónapban, nagy részét a Közel-Keleten. Ellen tiltakozók rossz életkörülmények, a politikai korrupció, a magas munkanélküliség, korlátozása az emberi jogok és a tájékoztatás szabadságát.A legnagyobb ...
Hozzáadott: 25.02.2011
Megtekintés: 169409x

Hu.AmazingHope.net - Drasztikusan számának növelése földrengés!