Hu.AmazingHope.net (A honlapon) Hu.AmazingHope.net

End of the World 2012 decemberében, az érkezése az Antikrisztus, mi van a Biblia?

End of the World 2012 prófécia?

600_konec_sveta_2012.jpg

End of the World 2012 decemberében, az érkezése az Antikrisztus, mi van a Biblia?

Hozzáadott: 09.12.2012
Megtekintés: 187440x
Témakörök: End of the World 2012 prófécia?
PrintTisk

Közeledik a sok várható időpontja azt az időpontot, ami mozog, az utóbbi időben minden médiára. Megyünk a különböző mail kérdése az adatokat. Mikortól december 21, 2012, amely a maja naptár vége. Will az apokaliptikus világ vége? Vagy átmenet az új kor a Vízöntő, újra rezegnek az ötödik dimenzió? Amint tiszta Föld bolygó és az azt követő átmenet korszaka béke és jólét progresszív? Vagy az új világrend helyreállt, a kora totalitarizmus? Antikrisztus jön, és kerül sor a második eljövetele, Jézus Krisztus? Will áramkimaradás lesz három napos sötétség? Ez tényleg nagyon érdekes, hogy nézzen körül az interneten, ahol számos információ a fenti adatokat. Minden olyan elmélet, amely dátum, instabil, változó és folyamatosan fejlődik, egyre újabb ismereteket. Azt nevezném ismeretek fejlődése 2012-ben. Az emberek között, félelmet és pánikot. Például Oroszországban terjed a pánik a világ vége, s be kellett avatkoznia miniszter és a parlament. Az emberek ott kezdte megváltani étel miatt a terror az Apokalipszis, aggodalmak még az emberek a börtönben. EP felszólította a médiát, hogy az elméletek a világ vége megszállására. Ki áll a háttérben ez a jelenség, ami az emberek, hogy lerombolja a pánik?

Planet Earth, a csatatér a jó és a gonosz

A Biblia azt mondja, hogy van két világhatalom. Isten, aki képviseli a jóság, az állandó változatlan, egyszer azt mondta, hogy ez igaz az örökkévalóságig. Amit írt Igéjében a Biblia tele van abszolút pontossággal. Másrészt, van egy bukott kerub, aki felhívta a harmadik mennyei seregek az Isten elleni lázadás. Ő dobott le az égből hozta az első ember a bűn, az Isten elleni lázadás törvényét. Azt állítja, hogy Isten törvénye érvénytelen, és nem kell tartani. Ez a Sátán, a hazugság atyja, aki a gonosz. Ez a non-const, illékony, mint laza homokban. Ezen a világon, a küzdelem a jó és a gonosz.

Mikor megyünk vissza a dátum december 21, 2012, amely szabályozza számos prófétálj eseményeket, ha megnézzük az okkult vérszomjas maja civilizáció, melyik oldalon e munka ide? Megkockáztatom azt mondani, hogy ezek az elméletek a világ vége jött egyetlen helyről és a kezdeményező a hazugságokat a Sátán. Már az elején Sátán felhasznált összes tudását elcsábítani Ádámot és Évát bűnbe. Is működik ma még nagyobb erőfeszítést, amely fejlődött az évek során, hogy megtévessze az egész világot a szakadékba a bűn és a lázadás Isten ellen. A Biblia azt mondja, hogy a bűn a jog = a bűn, a halál és a Sátán azt mondja, hogy meghal, ne aggódj, akkor többet tudni, akkor olyan lesz, mint Isten. Csalóka emberiség korlátlan számú vallások, elméletek, csak, hogy elvonja az emberek Isten és az Ő szeretet törvénye.

Coming Antikrisztus

Nem tudom, hogy mi fog történni az, hogy az adatok, csak tudom, hogy ez biblikus spekulálni, annak meghatározására, hogy megjósolni a jövőt. Eltekintve a különböző ezért bibliátlan elméletek a világ vége, újra rezegnek az ötödik dimenzió, átalakulások, és több, elvitt néhány helyen említi a megérkezése az Antikrisztus, amely, hogy több forrás decemberében kerül sor 2012. Amint számos cikket tudni amazinghope.net előtt benyújtott, az Úr Jézus Krisztus ismét eljön, akkor utánozni az ő érkezését. Sátán formájában utánzó Krisztus és az ő jön a dicsőségben. Ez lesz a végső megtévesztés uralkodása itt a földön, hogy elhitesse, és húzta az ő oldalán felkelések szerte a világon.

Az úgynevezett látnokok katolikus egyház látott több éve, és hogy a végső események a Föld bolygón. Felkészülés az elkövetkező Jézus és megkapni az üzenetet az érkezés az Antikrisztus.

Idézem az egyik: az üzenet a 499. Az üzenetet Jézus július 20. 2012 17:46.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------

... Három és fél év alatt a Nagy Nyomorúság kezdődik 2012. Ez az az idő, amely az Antikrisztus fog megjelenni, mint egy háborús hős. Lelke átadták a Sátán, aki tulajdonosa minden része. Teljesítmény, amely uralkodni, mert idő továbbra is úgy kell tekinteni, nemcsak a béketeremtő, de az emberek úgy vélik, hogy én vagyok az, Jézus Krisztus, a Megváltó az emberiség. Végül azt is gondolom, hogy az Antikrisztus küldték be a második jön. Miért olyan sok szerencsétlen lelkek a kész elfogadni a márka a fenevad bélyege. Mert ő egy vadállat minden tekintetben, mivel az út maga a Sátán fog megnyilvánulni a testében. Csodák kerül sor az égen. Fog gyógyítani az embereket. Will fejét az új világ vallás. Együtt a hamis próféta, aki vezeti majd a külső csomagoláson katolikus egyház az országban, szorosan együtt fog működni annak érdekében, hogy megtévessze Isten minden gyerek ...

-------------------------------------------------- -------------------------------------------

Érthető, hogy a katolikus egyház, amelynek tagjai visszatérnek, hogy tanulmányozzák Isten Igéjét, akkor teljesíteniük kell a bibliai próféciák és meghatározza az Antikrisztust és az ő jön. Ezért a Sátán megpróbálja becsapni ezeket őszinte hívők és találkozunk a "ha lehetséges volna azok dorbézolás és a választásokat." Antichrist aszerint, hogy azok látás, bude karizmatikus személyt, aki egyesíti a vallás természetfeletti képességekkel fog csodákat, gyógyít, akkor figyelembe kell venni az embereket Krisztushoz. Bővebben varovani.org. Ez az üzenet, de nem ért egyet a bibliai igazságokat és támogatja két legnagyobb hibákat, vett pogányság a keresztény tanításokat. Ez egy olyan hiba, hogy már nem szükséges, hogy megtartsák mindazt parancsolatait Isten törvényének, beleértve a szombati hibát és a lélek halhatatlanságának.

Érdekes, hogy a katolikus egyház várja az antikrisztus, ami nagyon hasonlít a Maitreya, aki elvárja, hogy a New Age mozgalom a messiás. Az úgynevezett Maitrea Krisztus hamarosan szerint Benjamin Creme Skóciából jönni erre a földre. Az úgynevezett Nyilatkozat nap, amikor Maitrea megjelenik és elkezd működni nyilvánosan. Meg kell egy karizmatikus személy, egy tanár a nemzetek, az, hogy egyesítse a világ vallásainak. Ő, hogy a béke és a harmónia. Az érkezése Maitreya prichod.cz

A Biblia azt mondja nekünk, hogy mielőtt a második eljövetele, Jézus Krisztus, és sokan jönnek megszemélyesíteni Krisztust. Egyértelmű, hogy az utánzás Krisztus eljövetelének lehet több webhely, több fél. Ezek a hamis Krisztusok fog prédikálni mérhetetlen szeretet, a kegyelem, az együttérzés, de anélkül, hogy hallgatni az összes Isten parancsolatait.
Ezért a Szentírás az egyetlen olyan intézkedés, hogy ezek a csalók, akik jönnek a Jézus Krisztus nevében, hogy felfedje. Megjegyezzük, hogy a Pál apostol világosan figyelmeztetett ellen, kijelentve, hogy elhitesse ember törvénytelenséget (más szóval, aki lábbal Isten törvényét), és kijelentette, hogy ezt a rejtélyt a gonoszság származik majd a keresztény egyház, aki már dolgozott abban az időben .

Sátán lábbal Istenre elejétől a rendeletek, és ezért könnyen felismerni, hogy minden messiás, aki ellen szól az Isten törvényét és elősegíti az elképzelést, az első hazugság a paradicsomban, hogy a halottak nem halnak meg, de a lelkek még mindig él, a szellem a szellem Antikrisztus Sátán!

2. Thesszalonika 2,1-8 - a jövő a mi Urunk Jézus Krisztus és a mi egybegyűlt neki, kérünk benneteket, testvérek, hogy hagyják magukat könnyen rázzuk tudásuk vagy megijeszt vagy a szellem, vagy szó szerint, vagy levél, megjelent a mi, mint a nap az Úr már eljött. Senki elcsábítani semmilyen módon nem jön, amíg az aposztázia jön először, és nem tárt fel annak a személynek, törvénytelenség, a veszedelemnek fia, aki épít szembeni ellenállás mindent, és büszkén fölé emelkedik, mindent, ami Istennek vagy istentiszteletre, annak érdekében, hogy maga ül, mint Isten az Isten temploma, és magát Istennek. Emlékszel, hogy mondtam ezt, amikor én még veled? Azt is tudja, mit most lakik, amelyek kiderült csak abban az időben. A rejtély a törvénytelenség már aktív, csak arra vár, amíg az egyetlen, aki most lakik nem fog venni az erőforrás. És akkor lesz feltárta nélkül jogszerű, akit az Úr Jézus meg fogja szüntetni a lélegzete a szája, és megsemmisíti őt és tetteit egyértelmű kinyilatkoztatása az ő jön.

Máté 24,24 - Mert ott keletkezik hamis Krisztusok és hamis próféták, és megmutatom nagy jeleket és csodákat, hogy megtévessze, (ha ez lehetséges), még a választottakat is. "

Lk 21,8 - "Vigyázzatok, hogy ne legyetek megtéveszteni. Mert sokan jőnek majd az én nevemben, mondván, hogy én vagyok a Krisztus, és az idő gyorsan közeledik. Miért ne menj utánuk."

A írásait Ellen G. White a következő az Antikrisztus

Álcázott, mint egy angyal a fény, majd (Sátán) járni a földön, mint egy csodatevő. Gyönyörű nyelven közölt magasztos gondolatokat. Fog beszélni kedves szavakat és végre jó cselekedetek. Magát Krisztust, de egy ponton lesz egy külön különbség. Sátán elfordulnak az embereket a törvény az Isten. (FE 471472)

Will azt állítják, hogy szombat változott a hetedik az első nap a hét, és a mester az első nap a héten fogják bemutatni ezt szombaton hamis teszt hűséget neki. (MS 153, 1902)

Mi lesz mondták nekünk, hogy imádjuk ezt a lényt, hogy a világ fog dicsőíteni, mint Krisztus. Mit kellene tennünk? Mondd meg nekik, hogy Krisztus figyelmeztet minket, szemben egy ilyen ellenfél, ami a legnagyobb ellensége az ember, de azt állítja, hogy ő az Isten. És, hogy amikor Krisztus megjelenik, ez lesz a nagy hatalommal és dicsőséggel kíséretében angyalok száma százezer ezer és 1000 ezer, és ha jön, akkor tudni fogjuk az Ő hangját. (6BC 1105,1106)

Biblia beszél, és arra figyelmeztet, hogy a parancsolatok vannak állandó, és hogy a hatalom jön, aki megpróbálja megváltoztatni Isten parancsolatait. Fontos, hogy tanulmányozza a kérdést, és győződjön meg arról, hogy mit mond a Szentírás.

Zsoltárok 111,7-8 - "jogi aktusai keze van igazság és az igazságosság, minden parancsolatok szavahihető, megbízható, és mindörökké, ki az igazság és a becsületesség."

Daniel 7,25 - (kis szarv, vagy az Antikrisztus) "kerül forgalomba hozatal szavak ellen, a legtöbb magas, és nem hagyja, hogy a szentek a Magasságos. Azt is meg fogja vizsgálni a változó idők és a törvény" (CSAP) "arra törekszik, hogy megváltoztatja az időket és a törvényeket. "

Honnan tudjuk, hogy az igazi Antikrisztus?

1 A öltözve, mint egy angyal a fény, ez a lény még sosem látott
2 Ő kinyilatkoztatja magát különböző helyeken, nem lesz látható és hallható az egész világon egy időben
3 Ez csodákat és csodák, gyógyítani a betegeket
4 Nem fog elfordulni az embereket a törvény az Isten
5 Azt fogja mondani, hogy szombat volt, változott a hetedik nap az első nap a héten vasárnap
6 Azok, akik nem fogadják el a fenevad bélyege vasárnap továbbra is megszentelje a szombat fogják üldözni

Mi lesz az igazi jövő a mi Üdvözítőnk, Jézus Krisztus?

1 A eljövetele, Jézus Krisztus lesz hallható és látható az egész világon egy időben
2 A Jézus Krisztus már eljött a földre, úgy tűnik, a felhő és az igazak fogd
3 A megnyitott sírok, és az igazak Ádámtól a jelenlegi emelkedés az élet
4 A gonoszok elpusztulnak az elkövetkező Jézus Krisztus, nem tudta elviselni a dicsőség eljövetele
5 Miután az elkövetkező Jézus Krisztus, a világ, mint tudjuk, már nem folytatódik, az ország továbbra is azt követően 1000 éve az elhagyatottság

Lk 17,24 - Mint villám világítja meg a tájat egyik végétől az ég a másik, úgy lesz az Emberfia az ő napján.

1 Thesszalonika 4,16-18 - Lesz egy lelkesítő parancsot, a hangja arkangyal és az Isten harsonája, maga az Úr az égből, és az első alkalommal, amikor a halott Krisztus emelkedik. Élünk velük együtt mi fogott fel a felhők, hogy találkozzanak az Úrral, akkor mi leszünk az Úrral örökké. Ösztönözni kell egymást ezeket a szavakat.

Jel 1,7 - Íme, eljön a felhőkön, és minden szem meglátja őt, még azok is, akik áttört neki. Minden törzs a földön neki sírni. Igen, ámen.

Végül

Én nem vitatkozni, mi egy misztikus hely, hogy az adatokat 2012 decemberében, ez nem a mi feladatunk, hogy meghatározza azt a dátumot az a világ vége. Én csak azt szeretném kiemelni, hogy ezek az elméletek a workshop apja fekszik a Sátán. Mindenesetre egyértelmű, hogy mi vagyunk a legvégén a világtörténelemben. Bibliai próféciák teljesülnek, a világ olyan, mint minden Szodoma és Gomorra. Ne legyünk, mint Noé napjaiban, vagy Sodoma és Gomorští, hadd éljünk megelőlegezve a visszatérés a mi Szabadító.

Lk 17, 26-29 - A Noé napjaiban, így lesz a nap az ember Fiának: evés és ivás, feleségül veszi, és amely a házasság, amíg a nap, hogy Noé belépett a bárkába. Aztán jött az özönvíz, és elpusztított őket. Hasonlóképpen, a Lót napjaiban: ettek és ittak, vásároltak és eladott, ültettek, építettek, de a napon Lót kiment Sodoma esett tüzet az égből, hogy elpusztítsa a kén és minden. Most már ez lesz a nap, amikor az Emberfia megjelenik.

Hiszem, hogy az Úr Jézus Krisztus hamarosan újra eljön az ő dicsőségében, és befejezi a történelem ezt a világot a bűn. Ne aggódj, mikor lesz, vagy ha az Antikrisztus kiderült, és ez fog történni, és hogy. Engedje meg, hogy vigyázzon rá, a szívünket, elmék állítottak elő, hogy megfeleljen a mi Istenünk, minden pillanatban. Senki sem tudja, hogy lesz-e holnap, ha felébred egy új reggel. A feladat minden kereszténynek el kell készíteni és vezetni a Szentlélek, Jézus sugároz képességgel minden nap. Nincs ok aggódni az eseményeket, amelyek előfordulhatnak. A mi feladatunk, hogy osztja a világot remény és a megváltás, hogy figyelmeztesse a világot az Isten haragjának. Célunk az, hogy az embereket Isten törvényének, mutasd meg az embereknek fényében az ő szeretetét és kegyelmét örömmel és reménnyel Jézus Krisztusban, hogy pont Jézus áldozatát, és csatlakozzanak a mennyei család.

Éljünk a tiszta keresztény életet anélkül, hogy viszályt és vágyak a világ. Tartózkodás a világi dolgok, zene, televízió, torkosság és tanulmányozza az Isten szavát minden nap. Mindenkinek, aki megfelel lássuk, hogy Krisztus bennünk lakozik, Isten fia, aki vezették be hozzánk Isten Igéje a Biblia. Ő, aki feladta a trónját, hogy mindent az áldozat figyelembe az emberi forma és meghalt érettünk, bűnösökért, hogy talán örök életet nyerjünk. Amint azt írta a bűn a halál, Jézus fizetett nekünk, vérüket adták - mindannyiunk számára!

1 Péter 4,1-4 - I átesett testi szenvedés Krisztus, és így az azonos elkötelezettség karját is. Ki szenvedett a szervezet megszüntette a bűntől, így a hátralévő életét a szervezet nem foglalkozik az emberi vágyak, hanem Isten akarata. Már van elég idõt, hogy kedvét pogányok élet szégyentelen szenvedélyek, részegség, torkosság, a tivornyázó és undorító bálványimádás. Amikor nem termel őket határtalan kicsapongás, azok furcsa és rágalom téged.

Róm 13:11-14 - És még egy dolog. Megérteni, mi az idő, eljött az ideje, hogy ébren az alvás. Az üdvösség közelebb hozzánk most, mint amikor azt hittük. Night haladt, és a nap közel van. Nézzük tehát felfüggeszti át a sötétség, és tegye a páncél a fény! Nézzük séta őszintén, mint a nap, és nem a falánkság és a részegség, nem züllött, és nyilvánvalóan, nem a viszályt és irigység. Ahelyett, hogy aggódniuk kellene a fizikai vágy, hogy terjesszen az Úr Jézus Krisztus.

Ima: Drága Úr Jézus, köszönöm a kiontott vérben, az, hogy elvetted az én bűn, fizetett a bűntudat és a megmentett engem a halál árnyékában. Kérlek tisztíts meg minden bűnömet, add nekem az áldozat érdeme. Vezess engem a Szentlélek minden nap, adj egy tiszta szív, ami lesz a hús, és nyomja bánat, minden átalakulatlan ember. Úgy látom, hogy a világ oly sok megtévesztés és a világ közeledik olyan gyorsan véget. Írja be engem a te szent törvénye a szívemben, hogy folyton ki a szeretet az Ön számára. Kérem, tartózkodjon engem a SELF, és írj nekem a karakter az én unalmas arcát. Hacsak nem jelezzük kísértés nekem, és kérlek, gyere hamar a királyságot, ha nem lesz viszály, csalás és harc. Kérem, adja meg a bölcsességet, hogy felismerjük a jót a rossztól, adj erőt mindig áll az Ön oldalán. Gyere a szívembe, kérlek, szeretlek és te csak szeretné követni és imádni. Ámen.


Kapcsolódó cikkeket kategóriában - End of the World 2012 prófécia?

Prophecy - New York 9 / 11 - WTC összeomlása - szeptember 11, 2001

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg Olvasd el ezt a próféciát érdekes. Ellen White látta elképzeléseiket, hogy mi történik New Yorkban szeptember 11-2001? Számunkra ezek az események is vár a jövőben? Figyelmesen olvassa el és a bíró ...
Hozzáadott: 09.12.2010
Megtekintés: 237005x

Szolgálni a maják, a kijelölt a világ vége 2012-re?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Ez a kérdés természetesen vitatta bárki, aki törődik ezzel a kérdéssel. Fel kell ismernünk az erők, amelyek ebben a világban. Ez az Isten - szeretet, az uralkodó a világegyetem, de Lucifer, ...
Hozzáadott: 12.01.2011
Megtekintés: 173830x

Teszt igaz próféta - Honnan tudjuk, hogy az igaz és a hamis próféta?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg TEST 1. ábraMózes 18,21-22 - Ön azt mondja: "Hogyan tudjuk, hogy nem beszélem az Úr?" Nos, ha a próféta azt mondja az Úr nevében, hogy valami történik, akkor az Úr ezt ...
Hozzáadott: 09.12.2010
Megtekintés: 231774x
Ajánlott

Videó - Az utolsó esemény, a világ vége szerint a bibliai prófécia

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Doug Batchelor - A végső események bibliai próféciaVessen egy pillantást e dokumentum, amelyet Doug Batchelor mutat be eseményeket, hogy meg fogja előzni a világ vége. Ezek az események összhangban vannak a ...
Hozzáadott: 03.09.2010
Megtekintés: 304024x
Ajánlott

End of the World 2012-ben a Maya és a naptár?

74_mayan-calander.jpg A katasztrofális a világ vége 2012-re? Vagy lesz az áttérés az új idők, lelkileg alapú társadalom? Ezek a tények igaz vagy fikció, a csalás és megtévesztés?Dátum közeledik, ahonnan sokan tekintik a ...
Hozzáadott: 14.01.2011
Megtekintés: 352672x

Hu.AmazingHope.net - End of the World 2012 decemberében, az érkezése az Antikrisztus, mi van a Biblia?