Hu.AmazingHope.net (A honlapon) Hu.AmazingHope.net

Felkészülés a végén

Kiindulási pont, mit tehetek?

514_egw-country_living.jpg

Felkészülés a végén

Hozzáadott: 23.11.2011
Megtekintés: 155027x
Témakörök: Kiindulási pont, mit tehetek?
PrintTisk

"Amikor eljön az ideje, tesztek, kiderül, ki kormányozta az életét Isten szava. Nyáron nincs különbség örökzöld és más fák annyira nyilvánvaló. De amikor téli viharok fordulnak elő, örökzöld fák változatlan marad, a többi a lombozat jönni. Sem hivatalos keresztény ma felismerni a jogot, de közeledik az idő, amikor a különbség mutatja. Csak mi nyilvánvaló ellenségeskedés, a fanatizmus és intolerancia uralkodik, üldözés kezdődik. Zakolísají kicsit a hit és a képmutatók, és feladják hitüket. igaz keresztények, azonban ellenáll, és továbbra is szilárd, mint egy szikla, a hit erősebb lesz és fényesebb remények, mint az egyelőre. "(Nagy dráma soha = nagy küzdelem, 378. oldalon) (A fordítás a" A nagy küzdelem "eltérő lapszámozás)

Abban az időben a nyomorúság vezet minket előre, csak az Isten ereje, de most már tudjuk készíteni a tanácsot, hogy Isten adott nekünk.

Tanulmány az Ige

A Biblia számos olyan ígéret, amelyet meg kell bilincs, a impresszum azokat a memóriában, és személyesen is prédikálni. A legnépszerűbb a Zsoltárok, Ézsaiás, az evangéliumok és Pál levele a Filippi. Szintén 37. fejezete nagy drámája év (Az egyetlen bizonyosság) kínál nekünk a jó tanácsokat. Két rövid részletek, sokan azt. "Csak az emberek, akik megerősíti elméjét az igazságait a Biblia, feláll az utolsó nagy csata." (Oldal 373) "Az első és legnagyobb feladata ésszerű lények is, hogy tanuljanak a szentírásokat, hogy mi igaz, akkor megfelelően élni, és másokat is csinálni is." (Oldal 376)

Eltöltött idő imádságban az Istennel való

Rendszeres Istennel való közösség fenntartása bensőséges kapcsolatot vele. A fejezet az ima a könyv Utazás Krisztus, mi segíthet sokat. "Micsoda erő kellett ezeket a múltban üldözték az Isten? Volt egységét Istennel, az egység a Szentlélek Krisztussal való egyesülés. Ez a bensőséges kapcsolat a Megváltó, hogy Isten népe kitartani az utolsó időkben . (A Hit élek a 330. oldal)

Mivel barátságos mások

Tudjuk, hogy a szomszédok és azok, akik befolyásos társadalomban. Azt elismerik, hogy őszinték vagyunk és tisztességes emberek, hogy nem vagyunk tagjai semmilyen szekta vagy szélsőséges furcsaság. Az is nagyon jó, hogy mondd el nekik mind egyenes. Jó tanács: "Hasonlóképpen, ha a Krisztus követői most, amikor közeledik a nyomorúság idejére, hogy mindent megtesznek, hogy vezessenek be az embereket a megfelelő fényt és eloszlassa előítéleteket és elhárítani a fenyegető veszélyt a lelkiismereti szabadság." (Big Dráma Ages oldal 387)

Segítség terjedni Isten munkája

Tudjuk, hogy mit befejezni időben a viszonylagos béke, mi lesz a teljes egy nagyon nehéz időszakban. Nem szabad tétlen, mint az éjszaka jön.

Ismerete egészségügyi iránymutatás segíti a beteg

"A vallási agresszió aláássa a szabad hazánk, akik kampányt a szabad lelkiismeret elé kerül kedvezőtlen helyzetet. Ha lehetőségük van arra, hogy legyen minden más ismereteket szerezni arról, betegségek, annak okait, megelőzésének és kezelést. Ki sikerül majd munkát találni számára széles körét. lesz egy csomó szenvedők, akik segítségre van szüksége, nem csak tagjai között gyülekezetünk, de főleg azok között, akik nem ismerik az igazságot. "(Medical Minisztérium oldal 321)

Fejlesztési egység és a barátság a többi

Zsid 10,25 tanácsolja számunkra, hogy egyre gyakrabban találkoztak a közös találkozókon és támogatni egymást, annál inkább látjuk, hogy a nap Krisztus közeledik. Mégis, mi emlékeztetik arra, hogy mi "gyülekeztek". Miután a felemelkedés Krisztus tanítványainak, hogy látni, hogy szeretik egymást.

Tanulj meg önellátó

A Washington Post a közelmúltban számolt be, hogy 95%-amerikaiak teljesen függ étrend vásárolt a boltban. Azt tanácsoljuk, hogy a fokozottabb önállóságot. "A szegénység befolyásolja, aki jelenleg a hitre és a jogszabályoknak megfelelően jár el az igazsághoz. Krisztus azt mondta nekünk, hogy becsmérel. Ha van egy törekvés az igazság, akkor fontos, hogy uralja minden emberi tevékenység és családjaik szenvednek miatt az ismeretek hiánya. Meg kell vallanom a kereskedelmi, építőipari, ültetés és vetés. Tudván, hogy hogyan művelni a földet, mi lenne ennek a munkának a nehéz körülmények között könnyebb. Az ilyen tudás lesz a nagy áldás, még a mi ellenségeink. (kézirat Releases, Volume 19, 26. oldal)

Ugrás a városban

Ezen a fórumon ismert sok éve. Nem titok, hogy miért kaptuk ezt a tanácsot. Megtudtuk, a bűnözés, a túlnépesedés, az erőszak, betegség, szegénység, a zaj és a stressz a városi élet. Ebben a témában egyre többet tudunk meg a kiadvány Country Living (Az élet az országban)

Forrás: könyv "Vasárnap jön" G. Edward Reid

EG White szerint: "Nem sok időt, amelyben kénytelenek vagyunk elmenekülni a távoli és magányos helyre, mint egykor a tanítványok. Like ostroma Jeruzsálemet a római seregek volt a jel a zsidó keresztények, valamint a hatalomátvétel feletti részei a nemzet (Egyesült Államok) kiadásával a rendelet, amely érvényesíteni a pápai szombat, vasárnap figyelmeztetést minket. Akkor itt az ideje, hogy elhagyja a nagyváros és előkészíti elhagyni a városok a távoli otthonok elszigetelt területeken a hegyekben "(5T 464 465)

Más szóval, amikor az Egyesült Államok a törvény, hogy köteles eleget tenni egy pihenőnapot vasárnap, ez számunkra a jele, hogy elhagyják a várost és egyéb előkészítő.

Amerikai prédikátor Jim Buller http://www.preparingtostand.org/ a honlapján kijelenti:

Amikor a hadsereg körül Jeruzsálemben Jézus követői elhagyták a várost! Akár készen álltak, vagy sem. Akár egy hely, hogy menjen-e vagy sem. Csak mentem ki! Talán szükségünk van, hogy ugyanezt tegyék.

E-maileket kapok, beszélni városok tömítő (záró hogy a külvilág felé), és tudom, hogy az én területen tervezi annak érdekében, hogy kész évekig. Úgy hangzik, mint amit tudott olvasni a füzetet Élet a vidék 11 (szintén 2SM 142). "De hamarosan lesz ilyen viszály és zavar a városokban, hogy azok, akik szeretnék elhagyni a várost nem lehet. Fel kell készülni ezekre az eseményekre. Ez a fény, amit adott nekem."

Bár helyet az országban, mi kell egy kiürítési tervet. Mi készítettünk egy csomag az alapvető személyes szükségleteinek a túlélésre, alapvető élelmiszerek, kemping felszerelések, minden készen áll tehát most elkaptak, és mehet bele valamilyen ház, amely felhasználja rendes fát az erdőből a fűtésre és főzésre. Is tervezett útvonalak és megáll, merre jutunk oda.

"Emlékezzetek Lót felesége" Lukács 17,32. Továbbá, van, hogy felkészítse mentálisan és érzelmileg, tudtuk hagyni mindent magunk mögött - legyen számunkra a család és a barátok megy-e vagy sem.

Szintén fontos megjegyezni, hogy két része a zavargások ideje. Nemzeti vasárnap törvény kezdetét jelezte az első rész. Ápolják a végén vége előtt az első rész. A második rész egy idő után a megpróbáltatások finomítása lesz öntötte, amikor a hét utolsó csapás. A második időszakban fogunk "teljesen elhagyatott és magányos hely" (A nagy küzdelem oldal 626).

Tehát első felében a nyomorúság ideje lesz szükség ahhoz, hogy ezt "missziós munka". Mi nem csak elrejti a hegyekben, és próbálja túlélni. Meg kell szem előtt tartani, amikor hagyja el a várost. Meg kell még felkészülni erre utolsó nagy evangéliumi jutalékot. "Ezekben az utolsó órában ravaszkodó az emberek fiai, amikor a sorsa minden lélek hamarosan megoldást örökké, arra lehet számítani az Úr az eget és a földet az ő egyházi hogy felébresztette a cselekvésre, mint még soha." (Próféták és királyok oldal 716)

Valószínűleg fogunk támaszkodni más módszerek evangelizálás, mint tudjuk ma is használják. Még nem sok "nyilvános evangelizáló." Ehelyett lehet, hogy sok "Isten által vezetett üléseken." Imádkozz Istenhez, hogy vezesse, hogy azoknak, akik szeretnék, hogy megosztani velük. Ismerje meg, hogyan működik most.

Azt is meg kell, mint Isten népének gyülekeztek össze. "Ó, sokszor, amikor úgy éreztem, hogy én vagyok az Isten jelenlétében és az ő szent angyalok, hallottam az angyal hangja, mely szerint a rally, rally a rally az. Ne engedje, hogy a Sátán vetni pokoli árnyéka között a testvérek. Rally van egységben az erő. Isten terve népe mindig is együtt dolgozni.

Settle a vidéki területek a sok munka és veszi el a legtöbb időt. De kell bekapcsolva a kiáltvány utolsó üzenet az embereknek, akik elfogadják őt, nem csak a saját túlélése. Ezért az egyetlen módja annak, hogy az élő önkéntes egyszerű életmód, mint Jézus Krisztus élt befejezni a küldetést, és a munka együtt, egy csoportban.

Bár úgy érezzük, hogy sürgősen a fizikai képzés, lelki képzést kell az első helyen. Itt az ideje, hogy csatlakozni mélyen Istennel. Laknak Jézusban. Adj magadnak, hogy Őt, a Szentlélek által kitöltött és a Lélek vezetett minket. Ezekben a versekben Isten megígéri nekünk, hogy felkészüljenek az érkezés és a vég. Amikor a munka, amit próbál tenni bennünk és rajtunk keresztül, azt mondja nekünk ebben az időben. Minden a bizalom Isten és teljes átadása neki minden pillanatban.

Fil 1,6 - Biztos vagyok benne, hogy Ő, aki elkezdett egy jó dolgozik, a vezető, amíg a nap végén a Jézus Krisztus.

1Thessz 5,23-24 - békességnek Istene szenteljen meg titeket teljesen magát, és a szellem és a lélek és a test teljesen ártatlan nektek a következő a mi Urunk Jézus Krisztus által. Aki hív hű és fog csinálni.

Jude 24 - Tom, aki a hatalom, hogy megvédjen téged leessen, és hogy akkor az ő dicsősége
tiszta és boldog ...


Kapcsolódó cikkeket kategóriában - Kiindulási pont, mit tehetek?

Hogyan találom meg Istent?

372_jak_najit_boha.jpg Belül minden ember bele van kódolva a vágy az Isten. A múltban az emberek generációkon keresztül létrehozott különböző istenek saját feltételeik szerint, és még ma az emberek a vágy, hogy imádják ...
Hozzáadott: 07.03.2011
Megtekintés: 196388x

Halál, van valami a halál után?

72_co_je_po_smrti.jpg Mi a halál?Először is osztotta a nép két részre - test és lélek a filozófus Platón. Azt mondta, a test halandó és halhatatlan lélek. Hogy elfogadták az ötletet, a kereszténység, és ...
Hozzáadott: 12.08.2010
Megtekintés: 166208x
Ajánlott

Változások a bibliafordítások

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg A cseh nyelv a közelmúltban egyre több bibliafordítás. Amellett, hogy az ökumenikus fordítás ne csak befejezni a fordítást és tanulmányi cseh Bible21, hanem a jeruzsálemi Biblia, a Biblia és a Jehova ...
Frissítve: 16.11.2011
Hozzáadott: 16.11.2011
Megtekintés: 220186x

Jézus Krisztus, az Ő élete, halála és feltámadása

275_jezis_kristus_2.jpg Az egyetlen módja az engesztelő az emberi bűn által Isten Jézus Krisztusban. Az Ő élete a tökéletes engedelmesség az Isten akarata, az ő szenvedése, halála és feltámadása. Azok, akik hittel elfogadják ...
Hozzáadott: 25.11.2010
Megtekintés: 219776x

Jézus Krisztus Isten, vagy egy teremtett alatt? - 2. rész

375_jezis_kristus_2.jpg A korábbi munkánkban írta a verseket, hogy bizonyítani isteni és kreatív erejét Jézus Krisztus. Ezek a versek azt mutatják, hogy Jézus megalapítása előtt a világot, és hogy Rajta keresztül minden dolog ...
Hozzáadott: 10.03.2011
Megtekintés: 141504x

Hu.AmazingHope.net - Felkészülés a végén