Hu.AmazingHope.net (A honlapon) Hu.AmazingHope.net

Imák hasznosítására és a kiáradása a Szentlélek - 777

Aktuális világban zajló eseményeket

424_777prayer.jpg

Imák hasznosítására és a kiáradása a Szentlélek - 777

Hozzáadott: 08.05.2011
Megtekintés: 207926x
Témakörök: Aktuális világban zajló eseményeket
PrintTisk

Újszövetségi egyház erőteljesen befolyásolta a világ jó hír az evangélium egy generáció. Tele van a Szent Szellem újszövetségi hívők a jelenlévők, hogy megosszák az igazságot az üzenet a keresztre feszített és feltámadt Úr több száz ezer ember. A szemben leküzdhetetlen akadályok, ezek a hívők imádkoznak hirdesse az evangéliumot a földnek. Meg fog történni, ismét néhány helyen ez történik most. Akkor lehet része valami nagy az Isten.

Megújulás egy új tapasztalat Jézussal. Arról szól, mit csinál a saját személyes életedben, a házasság és a gyerekek. Frissítő minket szenvedélyes őszinte ima a küldetést. Ezen az oldalon a prédikálás, liturgikus olvasmányok, szellemi erőforrások, közbenjáró ima útmutatók, és ötletek széles körét és anyagok, hogy tartsa meg, és a helyi egyház a lelki megújulást. Csatlakozzon a több millió taggal szerte a világon, aki vágyik kiáradása a Szentlélek Isten és a munka befejezése a földön.

Próféciák a vége Idő Jelenések azt jósolják, hogy meg kell ismételni Pünkösd, a Szentlélek fogja önteni egy erős második eső. A föld fog sugározni az Isten dicsőségét. A sürgősségi Korunk megköveteli, hogy Istent keressék ígérte a hatalom a Szentlélek teljes munkája a földön ebben a nemzedékben.

Ahogy olvasod ezeket az oldalakat is az élet tele van az Ő Lelke, és te még ennél is nagyobb vágy, hogy a hatalom a Szentlélek, és tanúskodni neki ebben a végső termelés.

http://www.revivalandreformation.org/

Az utolsó ülésén a Közgyűlés a Hetednapi Adventista Egyház képviselőivel egyházak a világ szavazott a megújulás és a lelki megújulást, mint a harsona hívás Isten népe előtt Jézus második eljövetele Krisztus.

Ez a dokumentum tartalmazza ezt a kijelentést: "Mi fellebbezés minden az egyház tagjainak, hogy egyesítsék az egyházi vezetők és millió más hetednapi adventisták a keresést egy mélyebb kapcsolat Jézus és a kiáradása a Szentlélek 07:00 minden reggel vagy este, a hét minden napján. Ez egy sürgető Föld átnyúló buzgó imádság. Ez a felhívás teljes átadási Jézus és a tapasztalat az életet megváltoztató ereje a Szentlélek, akit az Úr akar adni. "Wilson hozzátette: "A vágy a szívünkben, azt látjuk, hogy az élénkülés az egyházban. Ez Ez az üzenet mindannyiunk számára."

"Az Úr azt akarja befejezni ezt a munkát," mondta Ted Wilson, NC, elnöke az Adventista Egyház az ülés során. "Azt akarja, hogy öntse ki a Szentlélek korlátlan összeget." Szerint a jóváhagyott dokumentum, "Isten megígért ajándékát" adventisták egyedülálló kihívást jelent: "egyházak ugyanazt a növekedési ráta, mint a globális népességnövekedés. Büszke jelenlegi értékelése evangelizáló hatással van a világ arra a következtetésre vezet, hogy ha nincs drámai változás befejeződött mennyei szerepe ebben a nemzedékben. alaposság ellenére, minden tervek, stratégiák és források nem tudja befejezni a feladatot, Isten dicsőségére a Földön. "A dokumentum hozzáteszi:" Semmi sem fontosabb, mint a tudás, Jézus és az ő ígérete megállapítása kiáradása a Szentlélek erejében a késői eső evangélium megbízást teljesíteni. "

Felépülési és rehabilitációs kell megvan a maguk helye, mondja a dokumentum. Szerint az idézet Ellen G. White, társ-alapítója úttörő ennek a mozgalomnak, a The Advent Review és a Sabbath Herald február 25., 1902, kijelenti: "Az megújítása: a megújulás a lelki élet, az elme és a szív, a spirituális feltámadás a haláltól. Rehabilitáció: az átszervezés, szemléletváltásra, és elméleteket, szokások és üzemmódban. helyreállítása igazságosság nem teremhet jó gyümölcsöt, kivéve, ha ez kapcsolódik a megújulás a Lélek.

1 Külön magát egy nap sok idő, hogy közösségben Krisztussal az imádság és bibliatanulmányozás.

2. A személyes találkozók, telefonon keresztül vagy az élő, nemzetközi internetes közösség ima "777, ahol a hetedik napon adventisták, heti 7 napon, imádkoztak a 7. reggel vagy este kiáradása jelenléte és ereje a Szentlélek." A lánc az őszinte imát a hívők kell kalibrálni a világot ... Az imát a Szentlélek "(EGW, RH, március 1, 1907).

3 Külön az első szombatján a negyedévben, mint egy nap az imádság és a böjt egy világméretű egyház.

4 Feladatok szombat bibliaiskola alatt istentiszteleteket, hogy megvitassák a hangsúly a megújulás és az egyház megreformálása. Az egyház nem teremhet jó gyümölcsöt, kivéve, ha az szorosan kapcsolódik a Szent Szellem. Úgy véljük, hogy ezek a globális kezdeményezések hozhat az egyház az országokat a gyümölcsöt.

Az egyik legnagyobb kérdés szemben az egyházak a hetednapi adventisták: vagyunk hajlandóak, hogy a mi komfortzónából, hogy Isten tegye meg a szükséges felkészülés mindenkinek a valódi személyes ébredés, hogy megváltoztassa vagy reformációt az életünkben , még mindig több, mint Jézus, és megfogta az utóbbi esőzések? Mindez csupán az erő a Szentlélek. A válasz erre a kérdésre a választ, és az én választásom. Mint azt mindannyian tudjuk, Isten nem kényszerít minket ahhoz, hogy az Ő akaratát. Arra szólít fel, támogatja, és így könyörög nekünk, válaszul az ő tanácsát és kívánságait. Az elmúlt néhány hónapban, hívja a megújulás és az egyház megújítása bement a világot a mi egyházi vezetők. Mi volt a reakció?

Több mint 100 évvel ezelőtt, Ellen G. White, szolgája az Úr azt mondta: "A helyreállítás az igazi vallásosság köztünk a legnagyobb és legsürgetőbb minden igényeinket. Ezt kell az első a munka, amit mi törekszünk." (RH március 22., 1887).

Mintája az Apostoli Egyház, amely kész a kiáradása a Szentlélek velünk van ma. Mielőtt Jézus elment, azt mondta tanítványainak, hogy a hatalom elérni a misszió adott nekik.

A Lukács 24,49 - azt mondta: "Íme, ígérem én is kitöltök Atyja. Maradjatok a városban, de amíg nem öltöznek hatalommal a magasságból."

ApCsel 1,5,8 - János vízzel keresztelt, de hamarosan keresztségben a Szentlélek. "De én megkapja a Szentlélek rátok leszálló és akkor az én tanúim úgy Jeruzsálemben, egész Júdeában, Szamariában, és vége a világnak."

Jézus azt mondta tanítványainak, hogy visszatér Jeruzsálembe, és várta, hogy a hatalom, hogy jöttek az Atyától. A várakozási idő körülbelül 10 nap, de nem tette a lábát, és várja a rosszkedv. Ez egy igen intenzív képzési idő. Luke ad nekünk egy gyors betekintést mi történt.

ApCsel 1,14 - mindez egy megegyezéssel szentelték magukat az imádságnak, valamint a nők és a Jézus anyja Mária és testvérei.

ApCsel 2:1-4 - Amikor a pünkösd napja eljött, mindnyájan együtt. Hirtelen jött egy hang az égből, mint egy erős szél összeomlott, és betöltötte az egész házat, ahol ültek. Megjelent nekik nyelv, mint a tűz, amely megtörte, és pihent mindegyik. Minden tele voltak a Szent Szellem és elkezdett szólni más nyelveken, mint a Lélek adta nékik megnyilatkozást.

Ellen G. White kifejti, ez az egész élményt: "Talán, bevallotta, és elhagyott bűnöket révén komoly ima és odaadás Istennek, hogy az első tanítványok felkészüljön a kiáradása a Szentlélek Pünkösd napján. Ugyanez a feladat, csak annál is inkább, meg kell kell tenni most. "(TM, p. 507).

Mi parancsokat. Ő vár, hogy öntse ki Lelkét az Ő maradék embereket, hogy lehetővé tegye számukra, hogy a teljes munka igehirdetés az üzenet a három angyal. Milyen a munka mi? Azt mondják -, hogy bevallom bűneiket, így bűneit, igazán imádkozni és szentelik magukat Isten!


Kapcsolódó cikkeket kategóriában - Aktuális világban zajló eseményeket

Világ idő, hány ember van a világon?

157_world_clock.jpg Szeretné tudni, hány ember van a világon? Szeretné tudni, hogy hány ember születik, hány ember hal meg évente, vagy abban a pillanatban? Szeretné tudni, mi a bűnözési ráta az USA-ban, a ...
Hozzáadott: 30.09.2010
Megtekintés: 298540x

Korábbi János Pál pápa II. fogják nyilvánítani, egy szent - Mi a Biblia?

316_vatikan.jpg A jelenlegi XVI Benedek pápa jóváhagyta a rendeletet, amelynek elődje János Pál II. elismeri végrehajtását egy csoda. Lehet, hogy egy korábbi pápa boldoggá hivatalosan. Elismerése egy csoda van szükség boldoggáavatás az ...
Hozzáadott: 18.01.2011
Megtekintés: 154001x

Super napenergia vihar 2013-ban

163_solarni_super_boure.jpg Super napenergia vihar veszélyezteti a Föld infrastruktúra 2013-ban2013-ban, fenyegette a NASA Föld erős naptevékenység, ami termel egy szuper napenergia vihar megbéníthatja mind kommunikációs és navigációs műholdak, hanem a villamosenergia-elosztás, a közlekedési ...
Hozzáadott: 06.10.2010
Megtekintés: 175726x

Mi történik az arab országokban - lesz egy másik kivonulás?

370_arabske_zeme.jpg Nagy kormányellenes tüntetések sújtotta az elmúlt két hónapban, nagy részét a Közel-Keleten. Ellen tiltakozók rossz életkörülmények, a politikai korrupció, a magas munkanélküliség, korlátozása az emberi jogok és a tájékoztatás szabadságát.A legnagyobb ...
Hozzáadott: 25.02.2011
Megtekintés: 144352x

Drasztikusan számának növelése földrengés!

392_katastrofykont.jpg Egyre több földrengés szerte az országban. Sokan a változás és a kóros a természet, és kezdjük felismerni, hogy nem minden rendben van. Rájönnek, hogy valami történik, amit a történelem. Minden alkalommal, ...
Hozzáadott: 11.03.2011
Megtekintés: 269739x

Hu.AmazingHope.net - Imák hasznosítására és a kiáradása a Szentlélek - 777