Hu.AmazingHope.net (A honlapon) Hu.AmazingHope.net

Isten törvénye - a Tízparancsolat jobb

Igaz tízparancsolat

585_desatero_bozich_prikazani.jpg

Isten törvénye - a Tízparancsolat jobb

Hozzáadott: 19.04.2011
Megtekintés: 706728x
Témakörök: Igaz tízparancsolat
PrintTisk

Olvassa el a tíz parancsolat Isten, mint Isten adott Mózesnek a Sínai-hegyen. Ez a helyes sorrendben és megfogalmazását a Tízparancsolatot.

Senki sem szabad, hogy bármilyen változás a törvényben, sem személy, sem vallási hatóság vagy hagyomány. Ki fogja hallgatni Isten, a Teremtő, vagy férfi, a hagyomány?

Exodus 20:1-17

Isten szólt ezeket a szavakat:

1 "Én vagyok az Úr, a te Istened, aki kihoztalak téged Egyiptomból, a szolgaság házából. Ne, nincs más isten rajtam kívül.

2. Ne készíts bálványt formájában semmit az égben, alant a földön vagy a vizekben a föld alatt. Nem Nem imádják őket, és tálaljuk, mert én az Úr, a te Istened féltékeny Isten vagyok. Megbünteti a gonoszság az apák után a gyermekek szólt a harmadik és a negyedik generációs, akik gyűlölnek engem, és bemutatja, irgalmasságot cselekszem ezer azoknak, akik engem szeretnek, és az én parancsolataimat megtartják.

3 ne használja a nevét, az Úr, a te Istened hiába, azok számára, akik venne az ő nevét hiába, az Úr nem hagyja büntetés nélkül.

4 Emlékezz a szombati napra, hogy megszenteljed azt. Hat napon át a munkaerő, és nem minden dolgodat, de a hetedik nap a szombat az Úr a te Istened. Ne legyenek néked nem végez munkát - te, fiad, se lányod, te inas, sem a te szolgálód, se te marha, egy bevándorló a kapukat. A hat napon teremté az Úr az eget és a földet, a tengert és mindent, ami őket, de megpihent a hetedik napon. Ezért az Úr megáldotta a szombati napot és megszentelte azt.

5 Tiszteld atyádat és anyádat, bárhol is éljen a Földön, ami Önnek az Úr, a te Istened.

6., ne ölj.

7. Nem házasságtörés.

8 Nem stealingl.

9 Nem hazudni a szomszédja.

10 irigység felebarátod házát. Envy felebarátod feleségét, aki rabszolga, aki lány, aki ökör vagy szamár - nem irigylem a szomszédja semmit. "

Már az ószövetségi Dániel látta, hogy az ereje, hogy megváltoztassa a törvényt. Az egyetlen parancsa az idő a negyedik parancsolat - Ne feledje, a szombati napot, hogy tartsa szent.

Daniel 7,23-25 A negyedik vadállat egy negyedik királyság a földön, amely különbözik az összes többitől: Az elmerült az egész földet, tapossák, és összetörni. A tíz szarv a tíz király, akik a adódnak ebben a királyságban. Utánuk egy másik király fog előidézni, eltér a korábbi is, és legyőzni a három királyok. Majd beszéd ellen a Magasságos, a szentek lesznek rossz és próbálja megváltoztatni az időket és a szabályok. (New International Version: Megpróbálja hogy megváltoztatja az időket és a törvényeket.)

Mit mondott Jézus a törvényt? Ez mind fizetni és mennyi ideig?

Máté 5,17-19 - "Nem hiszem, hogy én azért jöttem, hogy töröljék el a törvényt vagy a prófétákat. Nem azért jöttem, hogy töröljék el, hanem teljesíteni őket. Bizony mondom néktek, míg az ég és a föld elmúlik nem legkisebb levelet, nem egy pontocska a törvény előtt minden valóra. Bárki, aki megszüntetné az egyik ilyen legkisebb parancsolatok és tanítani az embereket a mennyek úgy, mint a legkisebb.

Mennyire fontos az Isten törvénye?

Luke 16,17 -, hanem az ég és a föld elmúlik, mint megállítani fizet egy ponton a törvény!

Törölt hitet Jézus és az Ő kegyelme törvény?

Róm 3,31 - amit aztán, hogy semmis a törvényt a hit? Szó sem lehet róla! Ezzel szemben a törvény.

Mi a Pál apostol írta a törvényt?

Róm 7,12 -, de a törvény szent, a parancsolat szent és igaz és jó.

Honnan tudom, az Isten szeretete és a felebarátainkat?

1 János 5,2-3 - Csak azért, mert szeretjük az Isten gyermekeit, elismert az a tény, hogy szeretjük Istent, és teljesíti a parancsolatait. Isten szeretete az, hogy mi az ő parancsolatait - és az ő parancsolatai pedig nem nehezek.

Teljes Jézus parancsolatait össze a szeretet a szavakat, ahogy azt tette az Ószövetségben Joshua.

Máté 22:37-40 - Jézus azt mondta: Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből. Ez az első és legnagyobb parancsolat. A második hasonló hozzá: Szeresd felebarátodat, mint saját magadat. Ezekben a két parancson függ az egész törvény és a próféták.

Joshua 22,5 - Csak óvatosan követi a parancsolatokat, és a törvény, hogyan lehet az, az Úr szolgája parancsolta Mózesnek: Szeresd az Urat, a te Istened, járni az minden útjában, és tartja a parancsolatait. Ragaszkodik hozzá, és szolgáljatok néki teljes szívetekből és teljes lelkedből.

Meddig és miért a szabályokat állapított meg az Isten?

Zsolt 111,7-8 - A lojalitás és a jogot, hogy a kezüket, megbízható mind a szabályok! Az örök korok létre, igazán és őszintén el kell végezni.

Amit Isten adott a jele, Isten népe?

Exodus 31,13 - Az Úr így szólt Mózeshez: "Szólj Izráel fiainak: Figyeljük meg a szombatot, mert ez egy jel az én közöttem és te egész generáció, tudod, hogy én vagyok az Úr, aki megszentel téged.

Ez lesz a jele, Isten parancsolatait, az utolsó napokban?

Jel 12,17 - Akkor a sárkány haragudott a felesége, és elméne, hogy hadakozzék a többi az ő magvából, akik megtartják Isten parancsolatait és a Jézus bizonyságtétele.

Ez az Isten ládáját Isten tízparancsolata állandó még ég?

Jel 11,18-19 - nemzetek fellázadtak, de te harag jött, eljött az ideje, hogy a bíróság az összes a halottak és a megtérülési idő a szolgái, a próféták és a szentek, és mindazoknak, akik ápolják a te neved, kis-és nagy , és az idő megsemmisítés akik rongálják a földet. "Akkor az Isten temploma megnyílt a mennyben, és a templom volt látható a ládát az ő szövetségének.

Mi a Malakiás próféta azt írta, hogy fontos képest az utolsó napon az Úr, lángoló, mint egy kemence?

Malakiás 3,22 - Emlékszel a törvény én szolgám Mózes, a szabályok és rendelkezések általam elkövetett neki a Hóreben az egész Izrael.

Jézus ejtik a jóslat beteljesedett az évben 70 AD, azaz 40 évvel Krisztus után, még Jézus hív az engedelmesség a törvény!

Máté 24,20 - Imádkozz, hogy ne fogyjon a téli, illetve a szombati napra.

És mi az első tanítványok? Engedelmeskedni a törvény, és továbbra is fenntartják a szombaton és a Jézus Krisztus mennybemenetele?

ApCsel 13,14-44 - Szombaton, elment a zsinagógába és leültek ....... így beszéltek azokat a dolgokat, jövő szombaton ........ következő szombaton, hogy a tárgyaláson Isten szót hozott össze szinte minden városban.

Zsidók 1,1,9 - az ígéret a belépő a többi továbbra is érvényes ...... Ezért az Isten népe marad a nyaralás. Azok számára, akik lépett hagyta nyugodni, megpihent művei, mint Isten megpihent ő.

Isten törvényét, mindig volt és mindig lesz. Ez nem változtat a lényege Isten kormányzata tele szeretettel!


Kapcsolódó cikkeket kategóriában - Igaz tízparancsolat

MP3 - Call - $ 1000 egy-egy vers a Bibliában, amely bemutatja a betartását vasárnap.

321_1000_dolaru.jpg Baptista prédikátor Tony Mavrakos megkapta a különleges meghívást, és egy ajánlatot egy ember. "Adok neked $ 1000 egy vers a Bibliában, ami bizonyítja, hogy a vasárnap a keresztény nap, imádni kell. ...
Hozzáadott: 24.01.2011
Megtekintés: 130729x

Eltávolítja az Isten kegyelme-törvény?

325_rusi_se_milosti_bozi_zakon.jpg Meg kell tartani Isten tízparancsolata, ideértve a szombatot, nem vagyunk törvény alatt, hanem kegyelem alatt? Pál apostol világosan kifejti, hogy egy keresztény nem "törvény alatt", hanem "kegyelem alatt". Mi azonban, Pál ...
Hozzáadott: 02.02.2011
Megtekintés: 149846x

Folytatás a reformáció a mi buzgó ősök

520_jan_hus_kostnice_1415.jpg Photo forrás: WikipediaEgész generációk Cseh ország közepén a református hit egész Európában. Mindegyikünk ismer neveket, mint Husz János és Jan Žižka. De tudod, milyen nagy az Isten ereje kíséri? Az ókori ...
Hozzáadott: 13.12.2011
Megtekintés: 166582x

7. változás a szív - A hit és a törvény - Az út a Krisztus

273_cesta_ke_kristu.jpg "Ki Krisztusban, van, új teremtés. Mi a régi elmúlt, és íme: új jött" (2. Korinthus 5:17).Lehet nem mondom a pontos időt és a pontos helyét, vagy nem azonosítja a lánc a ...
Hozzáadott: 22.11.2010
Megtekintés: 124352x

Mit Pál, amikor azt mondja, senkinek nincs joga, hogy ítélje meg a szombatok?

361_obet_poukazujici_na_krista.jpg Fel kell ismernünk azt a fontos dolgot. Zsidó kovásztalan kenyér néven üdülés, nyaralás trombiták, kiengesztelés egyéb ünnepnapok, amelyeket a prefigured a Messiás eljövetelét szombaton!Kolossé 2, 13 - 17 - Igen, még ...
Hozzáadott: 18.02.2011
Megtekintés: 130643x

Hu.AmazingHope.net - Isten törvénye - a Tízparancsolat jobb