Hu.AmazingHope.net (A honlapon) Hu.AmazingHope.net

Katasztrófa lesz, amikor Isten rázza a földre!

A próféták a Biblia és ma

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg

Katasztrófa lesz, amikor Isten rázza a földre!

Frissítve: 18.02.2013
Hozzáadott: 02.04.2011
Megtekintés: 286792x
Témakörök: A próféták a Biblia és ma
PrintTisk

A Biblia egyértelműen figyelmeztet, hogy az egyik utolsó jelek eljövetele előtt Jézus Krisztus, hogy Isten rázza hazánkban. Manapság a legtöbb a második eljövetel már ki van töltve, vagy kitölti. Az arány a bűnözés és a lázadás Isten ellen csúcspontja. Drasztikusan növekszik a természeti katasztrófák száma - földrengések, szökőárak, árvizek és vulkánkitörések, arra figyelmeztetett, hogy a közelgő teljesítése ez a jel. A gyakori helyi katasztrófák figyelmeztetnek bennünket, hogy mi fog történni az egész világon, és mi hozzuk vissza az igaz Isten, Izrael.

Joel 2.12 - És így még most is, azt mondja az Úr, vissza hozzám teljes szívedből, a böjt, sírás és gyász! Rend a szíveteket, nem pedig abroncsok az Úrnak, a ti Istenetek, vissza, még mindig kegyes és könyörületes, nagyon türelmes, nagyon kedves, és aki tartózkodik a gonosztól.

1 bibliaversekkel beszélt a közelgő katasztrófa

2. Szemelvények a prófétai írásokban az EG White

3 A figyelmeztető jelzést hívő emberek

Ézs 13,11-13 - büntetése a világon a bűncselekmények, mind a gonosztevők számára bűn. Büszkén főtt pólót aztán majd fogyasztani, kíméletlen sújtják arrogancia. Mert ez a személy lesz ritkább, mint az arany, az arany fog ofirsk halandó. Ez azért van, mert az eget és a földet mozog alapjait szaval a Seregek Ura a nap, amikor haragja fellángol.

Ézs 24,4-5 - Föld elhalványul, azt mondja, a világ elhalványul kimerült, kimerült és a krém a nemzet. A föld Tisztátalan annak lakói, mert átlépte a törvényi, és figyelmen kívül hagyta a rendelkezései az örök szövetséget. Ez azért van, mert átok felfalja a föld és az emberek Pyka, a föld lakói eltűnnek, még csak néhány.

Ézs 24,18-20 - nyissa ki az ablakot az ég, a föld rázza az alapítványok a következők: A föld törés, szakítás, az ország összeomlik, összeomlik a padló rázza, rázza! Föld forog, forog, mint a részeg, mint a remegés a kunyhóból a vihar. Bűnösségéről rá keményen üt, összeomlik, és nőtt.

Luke 21,26-28 - Emberek halnak meg a félelem a várakozás, hogy mi van, hogy jöjjön a világra, mivel a hatásköre a menny fog rázni. Aztán majd meglátjuk, az embernek Fiát eljőni a felhőben nagy hatalommal és dicsőséggel. Amikor minden kezd történni, egyenes és emelje fel a fejét, mert a megváltás közel van! "

Mark 13,24-26 - "A nappal azután, hogy a nyomorúság, a nap elsötétedik, és a hold nem ad fényt, a csillagok lehullanak az égből, és a hatásköre az egek megrendülnek." Aztán majd meglátjuk, az Emberfiát eljönni a felhőkön, nagy hatalommal és dicsőséggel.

Joel 2.10 - Előttük a föld és az ég rázza meg kell reszketni, a nap elsötétült, és a hold és a csillagok fénye eltűnik.

Joel 4,15-16 - A nap és a hold elsötétedik, a csillagok fénye eltűnik. Az Úr ordít a Sion, a mennydörgés Jeruzsálemből - ég és a föld remegni! Az ÚR menedéket népe, az Izráel fiainak erőssége lesz.

Ézs 26,20 - "Menj, népem, hogy a szobák, becsukta az ajtót. Elrejtése a kis pillanat, mielőtt megváltoztatja a harag. Íme - az Úr elhagyja a lakást, hogy megbüntesse a bűnös az ország lakóinak. Ország felfedi neki, hogy vérontásra, hogy hagyja abba, amely a lány meghalt.

Zsolt 46,2-3 - Isten a mi oltalmunk és erősségünk, segítenek a bajba jutott még mindig jelen van. Ezért ne aggódj, akkor is, ha az ország nem sikerült, és a hegyek omladozó a tengerbe, még akkor is, ha a viharos zúgó hullámok és a hegyek omladozó szerint a támadás!

2. Szemelvények a prófétai írásokban Ellen G. White

Mielőtt az embernek Fia kiderült, hogy a mennyei felhők, mindent a természetben is megrendült. Villám az égből összeolvad a tűz a földön, ami a hegyek olyan lesz, mint a kemence és a szakadó folyók láva a falvak és a városok. Az olvadt kőzet áramlik le a vízbe, ami a forró vizet kivehetővé válik sziklák és a talaj. Szükség van egy nagy földrengés, és sok ember veszti életét. (7 A Hetednapi Adventista Bible Commentary 946, 1907).

Isten városa lesz látogatható a bíróságok.

Ez közel van az idő, amikor nagy a városok által látogatott megpróbáltatás. Egy kis idő, hogy jöjjön, hogy ez a város egy szörnyű sokk. Nem számít, milyen nagy és erős lesz az épületeik, de nagy számú tűzoltó egységek bevetik, amikor Isten megérinti ezeket az épületeket, néhány perc vagy óra lesz romokban. Unholy ennek a világnak, hogy söpört seprűt a pusztulástól. A katasztrófák sújtják ma a nagy épületeket és széles rétegeinek a városok, Isten megmutatja, mi jut az egész világot. - (7 Bizonyságtételek az egyháznak 82, 83).

Azt kérték, hogy nyújtson be egy figyelmeztetést, hogy sok városban feszült a vétkeiket és bűnök elpusztulnak a magas szintű földrengések, árvizek, tűz. A világ majd figyelmeztetett arra, hogy Isten az, aki felfedte a hatóság. A láthatatlan fellépés lehetővé teszi, pusztítás és a halál. Sem fordult a felhalmozott vagyon ... (MS 1935 1906)

Jönnek váratlanul szörnyű katasztrófa és a katasztrófa követi majd egyik a másik után. Ha engedelmeskedünk Isten figyelmeztetést, ha az egyház visszatér az utat az engedelmesség, akkor az eltöltött idő romboló keze. Ha elmegyek elcsábítani az embereket, hanem azok módja lebecsülés Isten parancsokat, és hirdetve egy hazugság, Isten küldi őket, hogy a katasztrófa, hogy felébred. (MS 1935 1906)

Lord elpusztítani az egyik pillanatban minden vétkesnek, akár az összes nemzet együttesen. Ez megbünteti a várost, és a helyeket, ahol az emberek megadják magukat a sátáni erők tulajdonjogát. A város a nemzet kezelni határozottan, de még nem járt a fölséges Isten, ne szavazz, mert még mindig találni néhány lelkek, akik elkülönítik a téveszmék az ellenség, akkor bűnbánatot, és kapcsolja be, míg a másik ágazat mindaddig fennmarad, amíg a harag napja az Isten. (Evangélizáció, 27, 1906)

Láttam a szép épületeket zuhan egy hatalmas tűzgolyó, amely elpusztult egy szempillantás alatt. Hallottam, valaki azt mondta: "Tudtuk, hogy Isten bíróságok jött erre a földre, de nem tudtuk, hogy jönnek ilyen hamar." Néhány aggódó hangon válaszolt: "Te is tudta. Miért nem szóltál nekünk? Nem tudom." (9 Bizonyságtételek az egyház 1928-ban, 1909).

Szemem előtt tolódott jelenet, hogy engem nagyon erőteljesen érinti. Az ablakok a szobák, láttam egy rettenetes tüzet. Great Balls of Fire esett a tető és a tűz által okozott tűzgolyók bővülnek minden irányban. A tűz nem szűnik meg. Minden lobbant, és sok helyen teljesen megsemmisült. Nem lehet leírni a pánik félelem, amely birtokba vette az emberek. (Letter 278, 1906)

Közel az idő, amikor a nagy városok lesznek söpörte a föld felszínén. Mindenkinek figyelmeztetni kell, hogy ezek a vizsgálatok jönnek. (Evangélizáció, 29, 1910).

Amikor én voltam a Loma Linda, California, április 16-án 1906 megmutatta nekem egy csodálatos kép. Az éjszaka folyamán látást álltam magaslatra, ahonnan láttam házakat, hogy szétesett a szél, mint a nád. A nagy és kis épületek a földre esett, szórakoztató központok, színházak, szállodák és házak szétesett a gazdag és szétesett. Sok ember vesztette életét, és a levegő tele volt sikolyok a sérült és rémült emberek.

Angyalok megbízatását Isten végezze el ezt megsemmisítése, részt vettek a munkában. Egy érintés és épületek, így alaposan kialakítani, amelyen az emberek érdekében, mint egyértelmű veszélyt senkinek, hirtelen a törmelékből. Sehol volt a biztonság. Úgy tűnt, hogy Isten türelme kimerült, és jött ítélet napja.

Bár amit láttam szörnyű volt, de mi a kapcsolódó megérintett a legélénkebben. Angyal, aki ott állt mellettem, azt mondta, hogy Isten szuverén kormány és a szentségét Isten törvényét fel kell tárni, hogy azok, akik folyamatosan megtagadják, hogy engedelmeskedjenek a King of Kings. Azok, akik úgy döntött, hogy továbbra is hitetlenek, össze kell hívni a kegyes bíróságok, hogy lehetséges, hogy felébredt, hogy észre bűnös viselkedését. (9 Bizonyságtételek az egyház 1992-1993)

Szeretném, ha Isten emberek felismerték a közeledő megsemmisítése ezer városok, amelyek szinte teljes mértékben elkötelezett bálványimádás. - (Review and Herald, 9. 10. 1903)

A vihar jön, és fel kell készülnünk a támadásra Isten előtt bűnbánatot, a hit a mi Urunk Jézus Krisztus által. Az Úr akkor merül fel, hogy fogjon rettenetesen országokban. Látjuk a problémákat minden oldalról. Több ezer hajók megfullad a mélyben a tenger. Haditengerészeti erők le, és áldoznak emberek millióinak életét. Váratlanul, lőnek, és nem emberi erő nem tudja, hogy ellenőrzés alatt. A legmenőbb épület lesz a világ elpusztult a lángokban. Vasúti balesetek még mindig gyakoriak. Félreértéseket, katasztrófák és halálos balesetek figyelmeztetés nélkül a fő közlekedési artériák. A vég közel van, amikor a teszt végéhez közeledik. Nézzük az Urat keresik, amíg megtalálható, hívja fel őt, miközben ő közel van! (Levelek a fiatalok számára 1989-1990, 1800)

Még időt vesz igénybe, hogy a föld lakosainak kitölti a csésze ő gonoszságaikat, majd felébreszti az Isten haragja, hogy amíg szundikált. Az ország a világ inni egy csésze tiszta düh. (4 Bizonyságtételek az Egyház 363, 1863).

Ez a bûn elérte korlátait. Zavartság tölti be a világot, és hamarosan az emberek egy nagy meglepetés horror. A vége nagyon közel van. Mi, akik ismerik az igazságot, meg kell felkészülni, amit hamarosan jön a világra, mint egy szörnyű meglepetés. (8 Bizonyságtételek az egyháznak, 1904).

Eljön az idő, amikor az emberek a saját arrogancia és félrevezetés, hogy egy ilyen magas, hogy az Úr nem hagyja, hogy menjen, és úgy találják, hogy az Úr türelme megvannak a határai. (9 Bizonyságtételek az egyháznak, 1909).

Ez egy küszöböt, amelyen túl a bíróság az Úr már nem lehet halasztani. (Fajtái és próféták, 275, 417, 1914).

Hamarosan nem lesz nagy változás a világon és a múltbeli események csökkenni fog gyorsan. (9 Bizonyságtételek az egyháznak 11)

Fontos, hogy ma az Isten népe teljesen adta szívüket Istennek, mert a vége mindennek közel van. Az Isten népe, hogy meghódítsa az elméd, és választ ad az Isten akarata, őszintén azzal az óhajjal, hogy amit Isten mondta neki. Ez - hogy figyelmeztesse lakosok városok mielőtt végzet. (Review and Herald, 25,1, 1912)

3 Figyelmeztető jelek, hogy elkerülje

Ahogy volt, az ostromlott Jeruzsálem, a zsidó keresztények, a római hadsereg jel fut, így a számunkra, hogy legyen óvatos, amikor appropriates része az amerikai hatalmat a jog érvényesítése érdekében a pápai szentelés a pihenés. Akkor itt az ideje, hogy elhagyja a nagyvárosok, előkészítő hagyva a kisebbeknek a külső otthonok távoli területeken hegyek között. (5 Bizonyságtételek az Egyház 464, 465, 1885)

Vasárnap kora jog kerül végrehajtásra, és az emberek a befolyásos pozíciókban lesz ösztönzőket egy maroknyi különleges védelmi parancsolata Isten népe. (Release 4 kézirat 278, 1909).

Amikor az USA-ban eddig bal otthonaikat, a kérdés vasárnap törvény, a protestantizmus is elérné a pápaság. (5 Bizonyságtételek az Egyház 712, 1889).

A próféciák a Jelenések könyvében a 13. fejezetben azt mondja, hogy a hatalom képviselt vadállat, két szarva erők ruházat "Tájak és emberek", hogy imádják a pápaság, amely jóslat jelent egy vadállat, mint egy leopárd. Kiemelkedő teljesítmény a próféciák vadállat, szarvakkal ruházat az Egyesült Államokban.

Prófécia kitölteni, amikor az USA fogja érvényesíteni vasárnap tiszteletben tartását, amely Rómában úgy, mint egy speciális elismerését szuverén hatalom.

További magyarázat a prófécia szörny van a kategória - és a próféták a Biblia ma.

Vissza az Úrnak, és szolgáljatok néki teljes szívetekből és elme!

2. Samuel 12,20-25 - "Ne félj," Sámuel így szólt hozzájuk. "Meg kell mondani semmi rosszat, de csak elfordulnak az Úrtól, hanem szolgáljátok őt teljes szívemből. Ne fordulj el a hiúság, hogy nem élvezheti, vagy mentse el - végül is, ez a hiúság! Úr az ő nagy neve, ő az emberek elhagyják, mert úgy döntött, hogy ha a népét. is hadd ne is gondolj vétkezik az Úr ellen és többé nem imádkozunk értetek. Megmutatom neked egy jó és közvetlen módon. Csak olvassa az Urat, és szolgálják őt hűségesen a teljes szívedből. Íme, mily nagy dolgokat tenni az Ön számára. Azonban, ha mégis baj van, akkor kell megsemmisíteni a király. "

Joshua 23,14-16 - Tudod ezért minden szívem és a lelkem, hogy minden a jó szó, hogy azt mondtad, hogy az Úr, a ti Istenetek, és nem egy nem fogja elmulasztani. Minden teljesülni fognak - nem fogja elmulasztani még egy ilyen szavakat. De ahogy teljesíteni minden jó szó, hogy azt mondod, az Úr, a te Istened, ahogy az Úr vezet minden rossz szó, amíg meg nem nevyhubí e szép földet, amelyet az Úr, a ti Istenetek adott. Ha Ön megsérti a szerződést, amelyet az Úr, a te Istened, és menj és szolgáltok idegen isteneket, és imádja őket, fellobbant a haragja ellened, hogy ezt a csodálatos országot, hogy adtam neked gyorsan kihalnak. "

Készülj, ossza meg velünk tartsanak bűnbánatot, és keressék az Istent, mint soha azelőtt. Nagyon hamar az idő jön, amikor Isten meglátogatja a bíróságai ezen a világon.


Hol a következő? - A témához kapcsolódó

Sátán végleges megtévesztés, ami szimulálja a érkezése Jézus Krisztus

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg Minden bibliai próféciák teljesülése, és azt sugallják, hogy világunk a végén a történelem. Világ jelenlegi események azt mutatják, hogy mi vagyunk az utolsó napokban a világ és a mi feladatunk, hogy ...
Hozzáadott: 06.05.2011
Megtekintés: 334884x

Közeledik a visszatérő Jézus Krisztus, készüljetek!

402_druhy_prichod_jezise_krista_2.jpg Sokan bizonyára észrevették, hogy a mi bolygónk van valami baj. Minden hallunk médiában a természeti katasztrófák. Nagy földrengések, árvizek, vulkánok, erdőtüzek, nagy hóban, hurrikánok és tornádók egy napi esemény. Mindenhol azt ...
Hozzáadott: 25.03.2011
Megtekintés: 226707x

Krisztus figyelmeztet a világvége!

426_bozi_soud.jpg A nap Krisztus eljövetelének lesz a nap a világ bíróság. Szentírás azt mondja:Jude 1:14-15 - A hetedik generációs Ádám, Énók, jövendölt róluk, mondván: "Íme, az Úr jön sok ezer az ő ...
Hozzáadott: 11.05.2011
Megtekintés: 167551x

Kapcsolódó cikkeket kategóriában - A próféták a Biblia és ma

Spirit of Prophecy - Ellen Gould White

161_ellen_gould_white.jpg A prófétaság ajándéka megnyilvánult szolgálatában Ellen G. White, aki egyik alapítója a Hetednapi Adventista Egyház. A Tanács kapott ihlette Isten népe az utóbbi időben. A világ kezdetén a tizenkilencedik században kezdték, ...
Hozzáadott: 05.10.2010
Megtekintés: 267861x

New Age - a Messiás Maitrea a próféciák

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg New Age mozgalom utóbbi években fokozatosan és észrevétlenül nő, és behatol minden területen az életünk. A mozgalom hamar titokban, de 1984 óta, amikor parancsot kapott, hogy tegye közzé és elterjedése a ...
Hozzáadott: 30.11.2010
Megtekintés: 154909x

Létrehozása Adventismu, EG White - prófécia Dániel 8., 9. fejezete

299_egw-vision-with-bible2.jpg Attól a naptól kezdve Ádám és Éva elhagyta a kaput, sírás, a Garden of Eden, Isten elvárja, hogy a nép az Úr, aki megszegi a hatalom Lucifer és helyreállítja a földi ...
Hozzáadott: 25.12.2010
Megtekintés: 148766x

MP3 - Ki az Antikrisztus? - Prof. Dr. Walter Veith

301_antikrist_papezsky_system.jpg Hallgassa meg ezt a professzor előadást. Dr. Walter Veith, aki válaszol a kérdésre, aki az Antikrisztus? Vajon tényleg a pápai rendszer? ...
Hozzáadott: 28.12.2010
Megtekintés: 226291x

A prófécia, hogy Jézus a Messiás jövendölt

191_jezis.jpg Egyéni könyve az Ószövetség volt írva az évek 1400-425 ie található őket 60-270 nagy és kis messiás próféciák vonatkozó születés, élet és halál Jézus Krisztus. Íme néhány a legfontosabb próféciák Krisztusról ...
Hozzáadott: 24.10.2010
Megtekintés: 232851x

Hu.AmazingHope.net - Katasztrófa lesz, amikor Isten rázza a földre!