Hu.AmazingHope.net (A honlapon) Hu.AmazingHope.net

Kényeztetés - meg tudjuk vásárolni vagy megváltást keresni?

Hamis tanítások

264_odpustky.jpg

Kényeztetés - meg tudjuk vásárolni vagy megváltást keresni?

Hozzáadott: 15.11.2010
Megtekintés: 135403x
Témakörök: Hamis tanítások
PrintTisk

Mi lehet vásárolni, vagy keresni megváltást, a bűnök bocsánatát, hogy látogasson el egy búcsújáró hely?

Mindegyik te nem kétséges, meghallotta a szót elnézés. Igyekszünk, hogy milyen búcsú van, és aki valóban képes megbocsátani a bűnöket.

A római katolikus egyház azt mondja, hogy segítségével a kényeztetést akkor meg lehet bocsátani a bűneidet, és Ön ezt indokolják tetteikért Isten előtt. Sok éven át meg tudná vásárolni búcsúk a pénzt, még akkor is ez volt a kötelessége minden hívőnek. Kereskedelem kényeztetés vált hatalmas Nasty üzleti, nyereséges tétel a papok és a templom. A későbbi fejlődése volt az a tény, hogy a kényeztetést lehet beszerezni nem csak magának, hanem mások számára. A teljes belemerülés kezdte megkülönböztetni és részleges, amelyek eltértek egymástól szempontjából a "sor" elengedését büntetés a bűn.

Ma a hívők a katolikus egyház, búcsú a pénz nem megvenni. Ez a modell a bűnök bocsánatát a pénz, de mondd magukat nagyon szégyenletes, és képmutató. Bűnök lehet megbocsátani ingyenesen vallomást a pap. A következő fordulóban monoton imát a lemondás, ami miatt előre.

Ha érdekel a teljes élvezet, akkor látogasson el egy zarándokhely, egy előre meghatározott időt.

Ki bocsáthatja meg a bűnöket?

Gondoljunk aki tud megbocsátani a bűnöket. Minden személynek ezen a világon bűn. Csak egy ember, aki bűn nélkül. Ez talán megbocsátani a bűnös pap? Vagy talán a pápa, aki tévesen azt állítja, hogy egy reprezentatív Isten a földön? Amely tévesen nevezik Szent Atyám, a őszentsége?

Máté 23,9 -, és senki a földön nem hívhatjuk "Atya", mert van egy Atyánk, aki a mennyben van.

Tanításai a római katolikus egyház távolról sem egyértelmű igazságait Isten szavát. Amennyiben a Biblia azt mondja, hogy a pápa adhat búcsúk, hogy az egyház kitalált kifejezések?

A Biblia egyértelműen azt mondja, hogy senkinek sem szabad ebben a világban, hogy megbocsássa bűneinket, csak Isten, a mi mennyei Atyánk.

Mark 2.7 - "Mit beszél? Ez istenkáromlás! Ki bocsáthatja meg a bűnöket, hanem egyedül Isten?"

Luke 5,21 - szakértők a szentírások és farizeusok, azonban elkezdett vitatkozni: "Mi az, aki blasphemes az utat? Ki más bocsáthatja meg a bűnöket, hanem egyedül Isten?"

Olyan ember, aki azt állítja, hogy joga van a bűnök megbocsátására az istenkáromlás az Isten.

Csak egy a közbenjáró, Jézus Krisztus, aki összeegyeztetni minket mennyei Atyánk. Hit Jézus Krisztusban és az ő a jog tiszteletben tartását a szeretet van esélyük az örök életet.

1 Timóteus 2,5 - van egy Isten és egy a közbenjáró Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus.

Üdvösség nem lehet megvásárolni, vagy szerzett a tetteik, látogatás egy kitalált zarándokhely részvétel során tömeg. Mint írtam csak egy a közbenjáró Isten között, Jézus Krisztus. Senki nem megengedett, hogy álcázzák magukat, mint a közvetítő az Isten!

A megbocsátást a bűneinket őszintén meg kell kérni imában, amely Istennel való beszélgetés, nem lemondás unalmas mondatok újra és újra. Igyekszünk változtatni az életed, helyes a rossz tetteit és aktív. Csak ezzel van egy esélyt az örök életet.


Kapcsolódó cikkeket kategóriában - Hamis tanítások

Hamis doktrínája a lélek halhatatlanságának

58_duch.jpg Ez valóban halhatatlan lelkét, vagy ez egy illúzió? Milyen elmondja, ezt szem előtt tartva a Bibliában?Sok egyházak hoztak pogány tana a halál. Úgy vélik, hogy a halál után is csak egy ...
Hozzáadott: 30.07.2010
Megtekintés: 167209x

Korábbi János Pál pápa II. fogják nyilvánítani, egy szent - Mi a Biblia?

316_vatikan.jpg A jelenlegi XVI Benedek pápa jóváhagyta a rendeletet, amelynek elődje János Pál II. elismeri végrehajtását egy csoda. Lehet, hogy egy korábbi pápa boldoggá hivatalosan. Elismerése egy csoda van szükség boldoggáavatás az ...
Hozzáadott: 18.01.2011
Megtekintés: 154000x

Videó - Hamis tanítások az utolsó napokban

441_video_falesny_mesias.jpg Feliratok a videó:A Biblia megjósolja a morális szint az emberiség az idők végezetéig. Mi vagyunk tanúi ezek a dolgok ugye?Jézus mondta a Máté 24, 4-5, az utolsó napokban sokan jönnek az ...
Hozzáadott: 03.06.2011
Megtekintés: 151291x

Video - hamis Messiás Oroszországban

92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg Szergej Anatolyevitch Trop, 14-én született ledna 1961. Hívei tudják őt Vissarion. Ő alapította és vezette a vallási mozgalom, amely ismert a templom az utolsó felvonás.Vissarion született Krasznodar és a szolgáltatással a ...
Hozzáadott: 10.09.2010
Megtekintés: 192361x

Videó - képes egyesíteni az összes világvallás?

510_lze_sjednotit_nabozenstvi.jpg A bizánci katolikus patriarchátus alapuló apostoli és prófétai hatóság a világ előtt nyilvánosságra hozza a fájdalmas valóság: keresztény egyház, hogy a homoszexualitás nyilvános jóváhagyására, tagadják Isten törvényét, és maguknak zuhant az ...
Hozzáadott: 02.11.2011
Megtekintés: 169137x

Hu.AmazingHope.net - Kényeztetés - meg tudjuk vásárolni vagy megváltást keresni?