Hu.AmazingHope.net (A honlapon) Hu.AmazingHope.net

Kína evangelizáló a világ többi része - a mozgás (vissza Jeruzsálembe)

Aktuális világban zajló eseményeket

284_china_globus_vlajka.jpg

Kína evangelizáló a világ többi része - a mozgás (vissza Jeruzsálembe)

Hozzáadott: 06.12.2010
Megtekintés: 162152x
Témakörök: Aktuális világban zajló eseményeket
PrintTisk

A Vissza a Jeruzsálem víziója ezer kínai hajlandó meghalni. Legalább meg kell találnunk, hogy miért. Napóleon egyszer azt mondta: "Amikor Kína mozog, változik az arca a világ." Ma ezek a szavak valósággá válik, köszönhetően a hatalmas spirituális vízióját a kínai egyház küldötte 100.000 misszionáriusok a kínai határon, hogy teljes a Nagy Bizottság, még mielőtt a szeme a jelenlegi generáció!

Joel 3,11-12 - Gyere ide, az összes népek! Állják körül! Hozd ott, Uram, az én hősöm! Csak hagyd, hogy a nép felébred és jön Josafat völgyben, mert ott ülök, hogy megítélje a nemzet ezen a területen.

Az első dolog, rájöttem, az volt, hogy a Vissza a Jeruzsálem nem jelenti azt, hogy a kínai szeretne beront Jeruzsálemben az evangélium. És vissza Jeruzsálembe látás nem valamiféle világvége elméletek. A kínai egyház valójában nem kíván betörni Izraelben, és hogy a Krisztus eljövetele. Sokkal inkább Isten szólít fel a kínai egyház, hogy hirdessék az evangéliumot, és létrehozta a hívők közösségében minden országban, városok, falvak és a különböző etnikai csoportok között Kína és Jeruzsálemben. Ez határozottan egy kis feladat. A közülük három legnagyobb lelki erősségek, amelyek még nem meghódították az Evangélium: óriások az iszlám, a buddhizmus és a hinduizmus.

Az utóbbi években sok keresztény hallott volna a 10/40 ablak, ami azt jelenti, a terület között fekvő, 10 ° és 40 ° északi szélességi kör. Mind az ötven államban, amely itt található, legalább között a keresztény nemzetek a világ. Él több mint 90%-a vallotta, ami több mint 5000 etnolinguistic törzsek és a csoportok, amelyek érintettek az evangélium által.

Bár kevés a kínai keresztények tudják fogalmát 40/70 ablak, a jövőkép, hogy készítsen egy jó üzenet a nemzetek, hogy így is maradt sokáig a lelki sötétségben.

Férfiak, akik mellénk állni könyv három ház egyházi vezetők: június testvérek, Shu Jongze és Énók Wang. Ez a három ember jól ismert kínai egyház, és közülük kettő még él Kínán kívül, hogy készítsen misszionáriusok a Vissza a jeruzsálemi látás és csökkentsék a munkát.

Ezek az emberek az Isten beszél a személyes tapasztalat. A hitük együtt töltött közel negyven év börtön és szenvedés, mert sokat tanultam arról, hogy mi az Isten, és hogyan működik. Tudom, hogy az általuk képviselt nézeteit több száz ház egyházi vezetők, és az a megtiszteltetés ért, hogy találkozzanak velük.

Az olvasási ezeken az oldalakon, kérjük, vegye figyelembe, hogy a Vissza a jeruzsálemi mozgás, nem csak szeretnének néhány fanatikus keresztények. Ez valami olyasmi, ami már megkezdődött. Az első csapat harminckilenc kínai misszionáriusok hagyta el Kínát 2000 márciusában a szomszédos országok buddhista. Ők voltak a kis patak, amely hírnökök a következő árvíz. Kevés a világon tudott ez az eset, de a pálya eredménye éves az imádság és a tervezés. Azon a napon, Kína újra az lesz aktív részese a globális feladat.

Ma munka Kína területén kívül, több száz kínai misszionáriusok - a Közel-Keleten, Észak-Afrika, Közép-Ázsia, India és Dél-Ázsiában. Több ezer képzési nyelveket tanulni, mint például arab és angol nyelven, így fel lehet használni a misszió területén.

Mint a hagyományos módszerekkel a nyugati missziók ezek segédmunkások. Egyikük nem vett részt bibliaiskola, és a legtöbbjük valószínűleg úgy gondolja, hogy a teológiai szinten található valahol a hőmérő. Azonban kaptak egy oktatási Istentől, ami ennél is fontosabb, mint amit meg lehet tanulni az osztályteremben: a leckét a közepén a szenvedés tapasztalatokon alapuló. Bátyám június, egyik vezetője a mozgalom vissza Jeruzsálembe, mondván:

"Nyugat érkező látogatók Kínába, néha kérni vezetői földalatti egyházak, amely részt vett a szemináriumon. Viccesen, de komoly felhanggal választ, hogy mi volt több éves képzés bibliaiskola, személyes csendben a Szentlélek (a börtönben).

A Nyugat-barátok néha nem értik, hogy a polgárok több: "Milyen anyagból iskola használja a Biblia?" Akkor azt mondom: "A tananyag az egyetlen láncok a lábukon, amelynek mi vagyunk kötve, és egy bőr korbács, amely megvernek bennünket.

A börtön műhelyében, sokat tanultunk az Úrról az érték, amit nem talált semmilyen könyvet. Tudjuk, hogy Isten mélyebben. Tudjuk, hogy a szerető kedvességet és hűség, már bizonyították. "

Amikor a találkozók Kínát, hogy a gyűjtemény az egyházak, az emberek úgy találják, hogy azok szinte semmi, hogy. Ezért én a szó szoros értelmében menjen fel a kosarába, és feltétel nélkül kínálnak magunkat, mint egy élő áldozatot az Istennek.

A kínai egyház nem előadhatja azt tervezi, hogy tanulni kell várni az Úrra, és hallgatni az ő utasításai előtt halad előre. Ezek a férfiak és nők, akik ismerik Istent, az ő mindenhatóságát és a kegyelem páratlan. Székhelye nem a világ az üzenetet, ők élnek a saját üzenetét. Szemében a világ nem más, mint Isten kezében van éles nyilak.

Hogyan Vissza Jeruzsálembe látás alakul ki, akkor hallani a híreket muzulmánok, hinduk és a buddhisták, akik jönnek, hogy Krisztus olyan helyeken, ahol a kereszténység már régen harcolt elérni befolyásolni. Ha ezt látja, nem elárasztják a kínai keresztények, a bűnösök menti kegyelem által, és nem érdemlik meg a figyelmet. Inkább örüljetek mint Isten bölcsessége és a pompa a terve.

1 Korinthus 1,25 - Az Isten bolondsága bölcsebb az embereknél, és Istennek a "gyöngesége erősebb az embereknél.

Remélem, te magad majd megkérdezi, és ösztönözni a jövőkép Vissza Jeruzsálembe, hogy csatlakozzon az imádságban, és hogy a teljesítése a Nagy Bizottság, amely addig tart, amíg kifizetik a szavait ezen a világon, vette el a mi Urunk Krisztus és az Ő , és ő fog uralkodni az örökké. Jelenések János 11,15

A következő a szerzők a kínai testvérek, Paul Hattaway az ő tolmácsa.

De te kap a hatalom, a Szentlélek rátok leszálló, és akkor tanúim Jeruzsálemben és egész Júdeában és Szamariában, és szólt a végén a föld. (ApCsel 1:8)

Ha olvasod ezt a verset megértjük, mit jelent a szó: "az a föld végső határáig." Az, hogy meg vannak írva, idézi szinte az elképzelést, hogy a föld lapos, és a keresztények is elérjük a végét, ahol csapásra jobbra az univerzumban. Imádkoztunk, és gondoltam rá, kérjük Istent, hogy megmutassa, mit gondol.

És Isten fokozatosan kinyitotta a szemét, hogy megértsék, hogy a gondolat terjesztése az evangéliumot az egész világon. Amikor Jézus ezt az ígéretet, csak állt az Olajfák hegyén kívül Jeruzsálem (ApCsel 1,12). Ez a hegy keletre található a régi város és a csúcs mintegy 60 méterrel magasabb, mint a templom komplexum. Amikor Jézus azt mondta tanítványainak a szavakat, amelyeket olvasunk az ApCsel 1,8, meredt a város és szavai azt sugallják, természetes lépés: Lesz nékem tanúim úgy Jeruzsálemben, a városban (ami fölött állt), az egész Júdeában (a terület nyugati és északnyugatra Jeruzsálem), Szamaria (a terület északi Júdea), az a föld végső határáig.

Lehetséges, hogy Jézus megmutatta a tanítványok, hogyan terjedt az evangélium? Hogy a tűz ki Jeruzsálemben és elterjedése a nyugati és a város északi részén, majd a határ túloldalán a pogány országokban, ahol Isten neve még nem ismert?

Isten segítse az egyház terjedését az evangélium a pogányok. És Jeruzsálem kiválasztott helyszín (tökéletes - az útkereszteződésnél Ázsia, Európa és Afrika. Így szól az Úr Isten: "Ez Jeruzsálem. Tettem, hogy a közepén, a nemzetek és a környező országok." (Ezékiel 05:05 )

Az Apostolok Cselekedetei leírjuk, hogy pontosan követi az evangélium terjedését. Miután a Szentlélek eljött hatalmát, Péter felemelte a hangját, és foglalkozott a tömeg: Júda férfiai és mindazoknak, akik lakoznak Jeruzsálemben ... (ApCsel 2,14) Szent Szellem felkent Péter és adott neki erőt, mint azok, akik elfogadják a szavát megkeresztelkedett, és hozzátette, hogy őket azon a napon mintegy háromezer lélek (ApCsel 2:41).

Ez egy csodálatos pillanat a történelemben! Híres Jézus Krisztus evangéliuma csak most kezdődött el a hosszú és boldog világ körüli útra. Csakúgy, mint minden szülő azt akarja, hogy legyen ott, amikor a gyermek tesztelték az első lépéseket, figyeli az összes angyalok és az egész ég. Rakéta elindítását az egyház hozta az első nap az üdvösség és élet háromezer ember, szemben a rendelkezésekkel az Ószövetség, az első nap hozta háromezer halálos (Kiv 32,27-28).

Azok, akik engedelmeskedett az utasítás az Úr Jézus tett egy nagy munka, mint az első pont: Jeruzsálem. Sőt, miután az összes, nagyon hamar a pápa sérelmezte, hogy Jézus követői, hogy az ő tanításai tele egész Jeruzsálem (ApCsel 05:28). A következő hetekben, mint a Biblia, az Isten Igéje terjedése és a tanítványok száma Jeruzsálemben nőtt nagyon. Túl sok pap elfogadott hit. (ApCsel 6:7)

Úgy tűnik, hogy az egyik szerencsétlen jellemzői kereszténység, hogy ha a munka sikeres, akkor megáll, és élvezze a sikert. Gospel táplált Jeruzsálem, a tanítványok elfelejtettem a többi pont a Nagy Bizottság. Ezért Isten, hogy emlékeztesse őket, elküldte üldözés! Aznap ő lett az első vértanú István - Saul helyeselte, hogy István meghalt. Ekkor kezdődött a kemény üldözés a templom Jeruzsálemben, mind, kivéve az apostolok voltak szétszórva után Júdeában és Szamariában (ApCsel 8:1).

A többi Apostolok Cselekedetei leírja, hogy az evangélium elterjedt a Római Birodalom a római magát és az egész Földközi-tengeren. Lord a szeretet, és mégis határozottan segített a templom teljesíteni a megrendelést. És csak röviddel a zsidók mondott Pál és Silás a következő: Azok, akik az egész világra is jött hozzánk ... (ApCsel 17,6)

Tele van a szó, hogy Jézus azt mondta, a Lukács 24,46-48: Így van írva, hogy Krisztus szenvedni, és a harmadik napon feltámadt a halottak közül, az ő nevét fogja prédikálni bűnbánat a bűnök bocsánatára, hogy minden nemzet, kezdve Jeruzsálem . Ön a tanúk.

Amikor gondolkodni, hogyan az evangélium az egész világon elterjedt, láttuk teljes, az ő tűzterjedés nyugatra. Dél-Európából Közép-, északra és nyugatra. A tűz is elterjedt, hogy a Földközi-tenger észak-afrikai, ahol született néhány a legnagyobb vezetői korai kereszténység, a volt Ágoston (származó területéről a mai Algéria) és Tertullianus (155-220 AD. Származó, Tunisz ). És Tertullianus nyilatkozatot, hogy azt mondta a politikai vezetők, beleértve a kínai keresztények még így szól:

"Csak kövesse lelkesen, jó uralkodók, az emberek értékelni fogják, hogy mikor áldozatot a keresztények. Ha azt szeretné, hogy annyira, megölnek minket, gyötrelmet minket döntést hoz minket, break minket a por és a igazságtalanságot lesz bizonyíték, hogy mi vagyunk ártatlanok. Mindazonáltal nem használ Önnek az atrocitás, mert szinte egy kihívást jelent számunkra. Minél több van kondenzáció, annál a számok növekvő, a vér a keresztények vetőmag. "

A kínai tudom, mit jelent Tertullianus. És a kormány nem éri ugyanezt a véleményét, mint a hazai egyház, mint az egyiptomiak, mikor látta, hogy a nemzet Izrael a fogságban: Míg jugal, szorozni, és megszorozzák a továbbiakban, így az izraeliek voltak rémülve. (Mózes 1:12)

Sok tanúságtételek beszélve a hatalmas ébredés indult a helyeken, ahol a kiontott vére a keresztények. És sok helyen ilyen balsors, Isten gyermekei, szenvednie kell, és vérzik, mint az ördög ereje megtört, és az emberek lássák a fényt az evangélium.

Az evangélium elterjedt a Közép-és Dél-Afrikában, Amerikában, több ezer sziget a Csendes-óceán déli, Ausztráliában, Új-Zéland és Ázsia egyes részein, a Csendes-óceán partján. Elején a huszadik század kezdődött felkelés Korea, a Fülöp-szigeteken, Dél-Kínában és Délkelet-Ázsiában.

Törvény jöttek ébredés a kínai házi istentiszteleti mintegy harminc évvel ezelőtt. Hirtelen kiderült, hogy mi vagyunk az első sorban a tűz az Isten áldását, több tucat ember jött Krisztushoz. Egy másik megállapítás az volt, hogy a legtöbb unreached az evangéliummal, délre és nyugatra található Kínában.

Hisszük, hogy Isten adott nekünk egy valódi felelősség, hogy vesszük tüzet az oltárról, és befejezni a Nagy Bizottságot, hogy a többi brit nemzet és ország Ázsiában, a Közel-Keleten és Észak-Afrika muszlim. És amikor ez megtörténik, úgy véljük, hogy az Úr Jézus Krisztus visszatér a menyasszonyát szerint Szentírás, majd élünk, ki fogják látni, velük együtt fogott fel a felhőkbe, hogy találkozzanak az Úrral. És akkor mi lesz az Úr örökké. Ezek a szavak, kényelem egymást. 1. thesszalonikaiakhoz 4,17-18

Azt is gondolom, hogy a legtávolabbi hely, Jeruzsálemből, hogy az evangélium, ahol minden elkezdődött - Jeruzsálem magát! Amikor az Evangélium befejezi a világ körüli útra, az Úr Jézus vissza fog térni! A föld tele lesz a tudás az Úr, a dicsőség, mint a tengert víz borítja. (Habakuk könyve 2,14) Ezért, a "Vissza a jeruzsálemi" szerint a missziós jövőkép a kínai egyház.

Húzott a könyvből: "Vissza a Jeruzsálembe hívják, hogy teljesítik a Nagy Bizottság - Paul Hattaway


Kapcsolódó cikkeket kategóriában - Aktuális világban zajló eseményeket

Korábbi János Pál pápa II. fogják nyilvánítani, egy szent - Mi a Biblia?

316_vatikan.jpg A jelenlegi XVI Benedek pápa jóváhagyta a rendeletet, amelynek elődje János Pál II. elismeri végrehajtását egy csoda. Lehet, hogy egy korábbi pápa boldoggá hivatalosan. Elismerése egy csoda van szükség boldoggáavatás az ...
Hozzáadott: 18.01.2011
Megtekintés: 154001x

Éhínség a világban

158_hladomor_ve_svete.jpg ENSZ: éhes száma a világon meghaladja az egy milliárdot, és mert a gazdasági válságA kombináció az élelmiszer és a gazdasági válság okozta száma éhes a világon meghaladja az egy milliárdot. Az ...
Hozzáadott: 01.10.2010
Megtekintés: 316949x

Coming jelentős pénzügyi válság elkerülhetetlen

478_graf-down.jpg Az egész világ szembesül egyre nagyobb pénzügyi problémákat. Sokan kezdték felismerni, hogy ez ördögi kör, a hatalmas államadósság nem vezet a kiút. Ez csak egy rövid idő kérdése, hogy a pénzügyi ...
Hozzáadott: 13.09.2011
Megtekintés: 167344x

Messiási zsidók

164_izrael_vlajka.jpg Messiási zsidók - önbeteljesítő jóslatAmellett, hogy számos keresztény felekezet létezik Izrael és a mozgása az úgynevezett "messiási zsidók". Ezek az emberek rendszerint már a zsidó családok, de hiszünk Jézus a Messiás, ...
Hozzáadott: 06.10.2010
Megtekintés: 216583x

A titokzatos haláleset az állatok világszerte

396_uhyn_ryby.jpg Mivel a tavaly év végén vannak rejtélyes halál különböző fajok a világ minden tájáról. Meghalnak hirtelen nagy számban, és nyilvánvaló ok nélkül. Az ok még mindig nem a többség nyomát sem. ...
Hozzáadott: 24.03.2011
Megtekintés: 217323x

Hu.AmazingHope.net - Kína evangelizáló a világ többi része - a mozgás (vissza Jeruzsálembe)