Hu.AmazingHope.net (A honlapon) Hu.AmazingHope.net

Korábbi János Pál pápa II. fogják nyilvánítani, egy szent - Mi a Biblia?

Aktuális világban zajló eseményeket

316_vatikan.jpg

Korábbi János Pál pápa II. fogják nyilvánítani, egy szent - Mi a Biblia?

Hozzáadott: 18.01.2011
Megtekintés: 154001x
Témakörök: Aktuális világban zajló eseményeket
PrintTisk

A jelenlegi XVI Benedek pápa jóváhagyta a rendeletet, amelynek elődje János Pál II. elismeri végrehajtását egy csoda. Lehet, hogy egy korábbi pápa boldoggá hivatalosan. Elismerése egy csoda van szükség boldoggáavatás az elhunyt. János Pál II. megerősítést nyert, mint a csodaszer, francia apáca, Marie Simon-Pierre, aki szenvedett Parkinson-kór. Még orvosok elismerik, hogy az apácák nem gyógyítja más, mint imádkozni, hogy az egykori pápa.

Forrás: tn.cz

Nézzük meg, mi a Biblia mond.

A Biblia rámutat, hogy az egyetlen méltó hódolat és imádás, hogy a Szent Isten és az Ő Fiának, Jézus Krisztusnak. Mózes kapott a Sínai-hegyen, Isten felirat a Tízparancsolatot - az utóbbi, amely tiltja a imádata bármi vagy bárki másnak, kivéve az Urat.

Exodus 20,4-6 - Ne készíts bálványt formájában semmit az égben, alant a földön vagy a vizekben a föld alatt. Ne rabszolga , és tálaljuk, mert én az Úr, a te Istened féltékeny Isten vagyok. Megbünteti a gonoszság az apák után a gyermekek szólt a harmadik és a negyedik generációs, akik gyűlölnek engem, és bemutatja, irgalmasságot cselekszem ezer azoknak, akik engem szeretnek, és az én parancsolataimat megtartják.

Mennyire fontos volt ez a parancsolat az Ószövetségben? Körülvevő pogány istentiszteleti mindig bálványokat és szobrokat. Izráel népének, hogy imádják az egyetlen élő és igaz Istennek.

Ézs 45,22 - Fordulj hozzám, hogy Ön menti, mind a föld végső határáig - mert én vagyok az Isten és senki más nem.

Exodus 34,14 - Nem szabad más istent imádják, mert az Úr, a kinek neve féltőn szerető, féltőn szerető Isten.

2. Királyok 17,36 - Csak az Úr, aki kihoztalak benneteket Egyiptomból nagy erővel és kinyújtott karral, aki csak olvasni, hogy imádják őt és az ő áldozata.

Mi volt fontos a három fiatalember a Dániel könyve, hogy imádják az egyetlen igaz és élő Isten nem íj , mielőtt a szobor? Még azon az áron, életveszély hű maradt a második parancsolat.

Daniel 3,18 - És ha nem, tudomásul veszik, ó király, hogy tiszteletben tartjuk az istenek és az aranyszobrot, amit felállt, a nem íj . "

Daniel 3,28 - Nabukodonozor majd így szólt: "Áldott legyen az Isten Sadrach, és Mesach Abedneg, aki elküldte angyalát, és kiszabadította az ő szolgái, akik azt megbízható! Dacol még a királyi parancs, és ők inkább az életüket, mint szolgálni és imádni egy másik istent mint az Isten.

Mi szól a hódolat és imádják az Újszövetségben?

1 Korinthus 8,6-7 - Az Egyesült Államok csak egy Isten - Atya, akitől minden dolog, és mi neki, és egy Urunk, - Jézus Krisztus, aki által minden dolog, és mi általa. Minden, de ez a tudás nem került sor.

Ef 3:14-15 - Ezért hajtok az Atya előtt térdre, akinek a neve olyan család a mennyben és a földön.

1 Timóteus 2,5-6 - van egy Isten és egy a közbenjáró Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus, aki önmagát adta váltságul minden ember. A bizonyság jött a megfelelő időben.

Jel 7,20 - Más emberek, akik meghalnak e fúj, azonban egyáltalán nem bánja a munkálatok a kezük nem állt meg imádja a démonokat és bálványok az arany, ezüst, réz, kő és fa, amely nem látja, hallja vagy nem menni.

Jel 4,10-11 - imádják őt, aki él örökkön-örökké, és leadta koronák a trón előtt, mondván: "Te vagy méltó, ó, Uram, hogy megkapja dicsőséget és tisztességet és erőt, az Ön számára teremtett mindent, ami van a teremtett és fennmaradása. "

Mi a helyzet a dicsőítés és imádás azt mondja Jézus Krisztus?

Luke 4,7-8 - Amikor azt imádja, ez lesz a tiéd. "Jézus így válaszolt:" Meg van írva: "Uram, én Istenem, ha kell imádják, és szolgálják őt csak egy."

Máté 4,9-10 - "Adok neked mindent, mondta," ha esik le, és tisztelnek engem. " Távozz, Sátán! "Monda néki Jézus." Meg van írva: "Uram, én Istenem, ha kell imádják, és szolgálják őt csak egy."

Mi a helyzet a Péter apostol azt mondja?

ApCsel 10,25 - Amikor Péter akart jönni, Cornelius jött elébe, esett a lába elé, és meghajolt. Péter azonban felemelte őt mondván: "Kelj fel, te és én csak egy ember!"

Mi a helyzet a dicsőítés és imádás angyalok mondani?

Jel 19,10 - aztán esett a lába elé, Imádom őt, de ő azt mondta nekem: "Vigyázz, ne! Vagyok, Isten szolgája, mint te, és a testvérek, akik a Jézus bizonyságtétele. Istentisztelet Isten!" De a Jézus bizonyságtétele a prófétaság lelke.

Előtt imádat festmények, szobrok és bálványok különböző formáinak (Szűz Mária, szentek) figyelmeztet minket egyértelműen a második parancsolatot a Tízparancsolat, amelyet a Vatikán kizárt ő változata a Tízparancsolat. A Biblia sok helyen, véglegesíteni, hogy csak egy Isten és egy a közbenjáró Isten között és mi, Jézus Krisztus. Minden istentisztelet a szentek, szobrok és képek bálványimádás, mely Isten, a mi Teremtő undorító!


Kapcsolódó cikkeket kategóriában - Aktuális világban zajló eseményeket

Miért van szükség a növekvő természetfeletti jelenések az egész világon?

355_ufo_china.jpg A világméretű elterjedését különböző paranormális élmények, jelenségek és a spiritizmus. Nem kétséges, hogy nem fikció, hanem az a tény, hogy az emberek nem tudnak megmagyarázni. Néhány közülük került sor, valamint a ...
Hozzáadott: 15.02.2011
Megtekintés: 207964x

Drasztikusan számának növelése földrengés!

392_katastrofykont.jpg Egyre több földrengés szerte az országban. Sokan a változás és a kóros a természet, és kezdjük felismerni, hogy nem minden rendben van. Rájönnek, hogy valami történik, amit a történelem. Minden alkalommal, ...
Hozzáadott: 11.03.2011
Megtekintés: 269739x

Mi történik az arab országokban - lesz egy másik kivonulás?

370_arabske_zeme.jpg Nagy kormányellenes tüntetések sújtotta az elmúlt két hónapban, nagy részét a Közel-Keleten. Ellen tiltakozók rossz életkörülmények, a politikai korrupció, a magas munkanélküliség, korlátozása az emberi jogok és a tájékoztatás szabadságát.A legnagyobb ...
Hozzáadott: 25.02.2011
Megtekintés: 144352x

Világ idő, hány ember van a világon?

157_world_clock.jpg Szeretné tudni, hány ember van a világon? Szeretné tudni, hogy hány ember születik, hány ember hal meg évente, vagy abban a pillanatban? Szeretné tudni, mi a bűnözési ráta az USA-ban, a ...
Hozzáadott: 30.09.2010
Megtekintés: 298540x

Coming jelentős pénzügyi válság elkerülhetetlen

478_graf-down.jpg Az egész világ szembesül egyre nagyobb pénzügyi problémákat. Sokan kezdték felismerni, hogy ez ördögi kör, a hatalmas államadósság nem vezet a kiút. Ez csak egy rövid idő kérdése, hogy a pénzügyi ...
Hozzáadott: 13.09.2011
Megtekintés: 167344x

Hu.AmazingHope.net - Korábbi János Pál pápa II. fogják nyilvánítani, egy szent - Mi a Biblia?