Hu.AmazingHope.net (A honlapon) Hu.AmazingHope.net

Mi történik az ember a halál után

Mi a halál?

57_hrbitov.jpg

Mi történik az ember a halál után

Hozzáadott: 29.07.2010
Megtekintés: 192270x
Témakörök: Mi a halál?
PrintTisk
57_hrbitov.jpg

The Great Controversy

Order the book: "THE GREAT CONTROVERSY", which describes the Biblical view of the Past, Present and the Future. You will get to know about the faith of the first Christians, but also about the first compromises divaricating from the teachings of Jesus Christ. You will remind yourself why reformers had to fight for the purification of the Church and why is so many of Christian trends today. The Biblical view of the complete conclusion of the history has been fulfilled with the absolute exactness. Do you want to be also ready?
Available translations: Czech, Slovak, English, German, French, Russian.

A halál nem túl szép szó, ami az emberek beszélni. Ez veszi körül a nagy rejtélyt. Sokak számára ez egy nagy rejtély, egy nagy kérdőjel.

Szeretném, hogy ebben a cikkben, amit a halálról mond a könyv, amely a legnépszerűbb könyv a világon. Ez egy olyan könyv, amely reményt hoz az életünkbe, elmagyarázza nekünk, kik vagyunk, miért ebben a világban vagyunk és hová megyünk a halál után. Ez egy olyan könyv, amelyet őseink voltak birtokában ő halálbüntetés, a kínzás és az égő saját templomot. Ez a könyv a Biblia. Mi a Biblia olyan titkos, hogy ő annyira félt az egyház a középkorban? A Bibliában található az igazi választ az összes kérdésre az életedben, hogy nem esik egybe a tanításait és hagyományait a katolikus egyház.

A Bibliában azt olvassuk, sok helyen, hogy mi történik az ember halála után. Biztosíthatom Önöket, hogy a halál semmit. A férfi, aki meghal, ő nem tud semmit, semmi sem zavarja, vagy sérült meg. Megy a mennybe vagy a pokolba, alszik egészen a második eljövetele a mi Urunk Jézus Krisztus.

Genesis 2,7 -, akkor az Úr Isten alkotott ember por a talaj és a leheletét lehelte orrába az élet lehelete. Tehát az ember lett egy élőlény.

Ebben a versben nem írja, hogy az egyik kell szem előtt tartásával. Van írva, hogy amikor Isten lehelte az emberi test az élet lehelete, ember volt a "élőlény".

1Kor 15,45 - Szóval ez van írva: Az első ember, Ádám lett egy élőlény, az utolsó Ádám, életet adó szellem.

Az ember kombinációja a test és az "élet lehelete", hogy mi minősül "élő lélek". Ha ez a kombináció a szilánkok, a test visszatér az ország, amelynek hatóságai azt meghozták, az élet lehelete (lélek) visszatér Istenhez, aki adta, hogy a "lélek" - az ember - már nem létezik. Halál.

Nézd meg ezeket a verseket a Bibliából, amely szerint a halál sem.

Prédikátor 12,7 - Mielőtt a por visszatérnek abba az országba, ahol a felhasznált és a szellem visszatér Istenhez, aki adta.

Prédikátor 9,5 - Az élet tudja, hogy meg fog halni, de a halottak nem tudnak semmit, és vár többé jutalom, a memória is feledésbe merült.

Állás 7,9 - mint a felhők át, és elveszti az a személy, aki tartozik a sírba, annál nem.

Job 16,22 - Évek tempójú számomra véget ér, megy az út, ahonnan én jövök vissza.

Zsolt 104,29 - Ha elrejti az arcát, azok rémülten, amikor te elveszed a levegőt, meghalnak, és visszatérnek a porba.

Zsolt 115,17 Nem a halottak dicsérik az Urat, aki, aki lemegy a csend;

Zsid 9,27 - Az emberek elhatározták, hogy egyszer meghal, majd a vizsgálati fogságban.

Az egyik legnagyobb vallási téveszmék ebben a világban van, a tan a lélek halhatatlansága. Ez lehetővé teszi ösztönzése spiritizmus, ami szellemek, kommunikáció az elhunyt. A Biblia nem írja sehol az a lélek halhatatlansága. Halála után nincs semmilyen élet, sem fizikai, sem szellemi. Férfi mélyen alszanak, és nem tud semmit.


Kapcsolódó cikkeket kategóriában - Mi a halál?

Jézust Mózes és Illés a hegy a színeváltozás

407_jezis_hora_promeneni.jpg Máté 17,1-8 - után hat nappal Jézus átvette Péter neki, Jakab és János az ő testvére, vezette őket egyedül egy magas hegyre, és átszellemült előttük. Arca ragyogott, mint a nap, és ...
Hozzáadott: 05.04.2011
Megtekintés: 162712x

A bűnügyi a kereszten - már a mennyben, vagy ha a második jön?

197_ukriyovani_jezis_kristus.jpg Lukács 23, 42-43 - Akkor Jézus azt mondta: "Emlékezz rám mikor jöjjön be a királyságot." Jézus így válaszolt: "Bizony mondom nektek, ma lesz velem a paradicsomban."Annak bizonyítékaként, hogy a személy "elhagyja ...
Hozzáadott: 02.11.2010
Megtekintés: 75194x

Halál, van valami a halál után?

72_co_je_po_smrti.jpg Mi a halál?Először is osztotta a nép két részre - test és lélek a filozófus Platón. Azt mondta, a test halandó és halhatatlan lélek. Hogy elfogadták az ötletet, a kereszténység, és ...
Hozzáadott: 12.08.2010
Megtekintés: 91348x
Ajánlott

Hamis doktrínája a lélek halhatatlanságának

58_duch.jpg Ez valóban halhatatlan lelkét, vagy ez egy illúzió? Milyen elmondja, ezt szem előtt tartva a Bibliában?Sok egyházak hoztak pogány tana a halál. Úgy vélik, hogy a halál után is csak egy ...
Hozzáadott: 30.07.2010
Megtekintés: 95079x

A lelket, hogy nem lehet megölni - Máté 10,28

408_duse_ktera_nemeze_byt_zabita.jpg Máté 10,28 - Ne féljetek, akik megölik a testet, de nem tudja megölni a lelket. Inkább, a félelem, aki el tudja pusztítani a lelket is és a test a pokol.A 10 ...
Hozzáadott: 05.04.2011
Megtekintés: 92336x

Hu.AmazingHope.net - Mi történik az ember a halál után