Hu.AmazingHope.net (A honlapon) Hu.AmazingHope.net

Mi történik az ember a halál után

Mi a halál?

57_hrbitov.jpg

Mi történik az ember a halál után

Hozzáadott: 29.07.2010
Megtekintés: 271203x
Témakörök: Mi a halál?
PrintTisk

A halál nem túl szép szó, ami az emberek beszélni. Ez veszi körül a nagy rejtélyt. Sokak számára ez egy nagy rejtély, egy nagy kérdőjel.

Szeretném, hogy ebben a cikkben, amit a halálról mond a könyv, amely a legnépszerűbb könyv a világon. Ez egy olyan könyv, amely reményt hoz az életünkbe, elmagyarázza nekünk, kik vagyunk, miért ebben a világban vagyunk és hová megyünk a halál után. Ez egy olyan könyv, amelyet őseink voltak birtokában ő halálbüntetés, a kínzás és az égő saját templomot. Ez a könyv a Biblia. Mi a Biblia olyan titkos, hogy ő annyira félt az egyház a középkorban? A Bibliában található az igazi választ az összes kérdésre az életedben, hogy nem esik egybe a tanításait és hagyományait a katolikus egyház.

A Bibliában azt olvassuk, sok helyen, hogy mi történik az ember halála után. Biztosíthatom Önöket, hogy a halál semmit. A férfi, aki meghal, ő nem tud semmit, semmi sem zavarja, vagy sérült meg. Megy a mennybe vagy a pokolba, alszik egészen a második eljövetele a mi Urunk Jézus Krisztus.

Genesis 2,7 -, akkor az Úr Isten alkotott ember por a talaj és a leheletét lehelte orrába az élet lehelete. Tehát az ember lett egy élőlény.

Ebben a versben nem írja, hogy az egyik kell szem előtt tartásával. Van írva, hogy amikor Isten lehelte az emberi test az élet lehelete, ember volt a "élőlény".

1Kor 15,45 - Szóval ez van írva: Az első ember, Ádám lett egy élőlény, az utolsó Ádám, életet adó szellem.

Az ember kombinációja a test és az "élet lehelete", hogy mi minősül "élő lélek". Ha ez a kombináció a szilánkok, a test visszatér az ország, amelynek hatóságai azt meghozták, az élet lehelete (lélek) visszatér Istenhez, aki adta, hogy a "lélek" - az ember - már nem létezik. Halál.

Nézd meg ezeket a verseket a Bibliából, amely szerint a halál sem.

Prédikátor 12,7 - Mielőtt a por visszatérnek abba az országba, ahol a felhasznált és a szellem visszatér Istenhez, aki adta.

Prédikátor 9,5 - Az élet tudja, hogy meg fog halni, de a halottak nem tudnak semmit, és vár többé jutalom, a memória is feledésbe merült.

Állás 7,9 - mint a felhők át, és elveszti az a személy, aki tartozik a sírba, annál nem.

Job 16,22 - Évek tempójú számomra véget ér, megy az út, ahonnan én jövök vissza.

Zsolt 104,29 - Ha elrejti az arcát, azok rémülten, amikor te elveszed a levegőt, meghalnak, és visszatérnek a porba.

Zsolt 115,17 Nem a halottak dicsérik az Urat, aki, aki lemegy a csend;

Zsid 9,27 - Az emberek elhatározták, hogy egyszer meghal, majd a vizsgálati fogságban.

Az egyik legnagyobb vallási téveszmék ebben a világban van, a tan a lélek halhatatlansága. Ez lehetővé teszi ösztönzése spiritizmus, ami szellemek, kommunikáció az elhunyt. A Biblia nem írja sehol az a lélek halhatatlansága. Halála után nincs semmilyen élet, sem fizikai, sem szellemi. Férfi mélyen alszanak, és nem tud semmit.


Kapcsolódó cikkeket kategóriában - Mi a halál?

Jézust Mózes és Illés a hegy a színeváltozás

407_jezis_hora_promeneni.jpg Máté 17,1-8 - után hat nappal Jézus átvette Péter neki, Jakab és János az ő testvére, vezette őket egyedül egy magas hegyre, és átszellemült előttük. Arca ragyogott, mint a nap, és ...
Hozzáadott: 05.04.2011
Megtekintés: 252600x

A gazdag ember és szegény Lázár - Lk 16, 19-31

162_bible_lukas_16_19_31.jpg Fent ebben a fejezetben a puzzle sokan -, mert elfelejtette, hogy ez egy példázatot.Mint a többi példabeszéd, Krisztus azért jött, hogy életben képviselete a gazdagok és a szegények Lázár élet elvárásainak ...
Hozzáadott: 05.10.2010
Megtekintés: 218449x

Klinikai halál - mit mond a Biblia?

159_tunel_klinicka_smrt.jpg Mi a klinikai halál, milyen élmények emberek?Sok ember a világon, akik tapasztaltak a klinikai halál, elmondják a tapasztalataikat. Során agyhalál, az emberek különböző tapasztalatai az az út, sötét alagút, találkozó elhunyt ...
Hozzáadott: 01.10.2010
Megtekintés: 249869x

A lelket, hogy nem lehet megölni - Máté 10,28

408_duse_ktera_nemeze_byt_zabita.jpg Máté 10,28 - Ne féljetek, akik megölik a testet, de nem tudja megölni a lelket. Inkább, a félelem, aki el tudja pusztítani a lelket is és a test a pokol.A 10 ...
Hozzáadott: 05.04.2011
Megtekintés: 137330x

Hell csak van - mi lesz a végén a gonosz emberek?

371_existuje_peklo.jpg Sokan félnek a pokol és az örök szenvedés. De a pokol? A Biblia beszél a pokolról, csak addig, amíg a végső leszámolás jön. Amikor Jézus Krisztus feltámasztja a gonosz, és ad ...
Hozzáadott: 02.03.2011
Megtekintés: 148236x

Hu.AmazingHope.net - Mi történik az ember a halál után