Hu.AmazingHope.net (A honlapon) Hu.AmazingHope.net

Miért van szükség a növekvő természetfeletti jelenések az egész világon?

Aktuális világban zajló eseményeket

355_ufo_china.jpg

Miért van szükség a növekvő természetfeletti jelenések az egész világon?

Hozzáadott: 15.02.2011
Megtekintés: 207964x
Témakörök: Aktuális világban zajló eseményeket
PrintTisk

A világméretű elterjedését különböző paranormális élmények, jelenségek és a spiritizmus. Nem kétséges, hogy nem fikció, hanem az a tény, hogy az emberek nem tudnak megmagyarázni. Néhány közülük került sor, valamint a média és a sajtó, sokan inkább nem beszélve a média.

Emberek milliói szerte a világon láthattuk nemrég a televízióban és az interneten két csodálatos jelenség: egy izzó UFO lebegni a Rocky Jeruzsálemben katedrális és a légies alak fehér a fehér lovas át a tömeget gyűjtött Tahrir téri Kairó, Egyiptom, videóra is. Sokan repülnek a levegőben, és felfedi a különféle vallási szimbólumok spirituális.

Szerint Benjamin Creme, ezek a jelek és csodák jelek, hogy hírnök megjelenése Maitreya, első hétfője, a közéletben. 14. Creme január 2010 bejelentette, hogy az első megjelenése a Maitreya (inkognitóban) a televízióban. Azóta, a 29 - szer szerepelt a televízióban az Egyesült Államokban és más tárgyalásokat lehet számítani hamarosan az Észak-és Dél-Amerikában, Japánban, Európában és a világ többi részén.

Mit jelentenek ezek a jelenségek jelent? Ki teremt őket? Mi a jelentősége?

Jelenések János 16,14 - Ezek lelkek démonok csodákat, és alapjául az a föld királyai és a világ, hogy összegyűjtsék őket a csatát, hogy a nagy napon a mindenható Isten.

Szóval, hogy megértsék az erők ezen a világon, meg kell tanulmányozni a Bibliát, és olvasd el, mit mond Jézus Krisztusról. A Biblia azt mondja, hogy Jézus Krisztus az Isten Fia, Megváltó, hanem, hogy megítélje a földet.

A figyelmet a sok egyház és a hagyományok. A Biblia beszél valami más, mint az éves hagyomány módosított, a katolikus egyház, és még sok protestáns egyházak. A keresztény Tan fektetni a lélek halhatatlansága, amely a Biblia sehol nem olvasható, amely lehetővé teszi a kiterjesztését spiritizmus és befolyását a Sátán csodák.

Prédikátor 9,5-6 - az élő tudja, hogy meg kell halnia, de a halottak semmit nem tudnak. Nincs megtorlás már nem tud nyerni még a puszta emléke velük pusztult el. A szeretet és a gyűlölet, a szenvedély is elment. Senki nem fog részesedni, hogy bármi történik a nap alatt.

2. Korinthus 11,14 -, és nem csoda, mert a Sátán maga is átalakult egy angyal a fény! Nincs tehát semmi különös, amikor azt állítják, hogy szolgái az igazság. De a végén lehullanak, ahogy megérdemli.

Mózes 19,31 - Ne kapcsolja a szellemek és a varázsló, jós. Nem törekednek, és a bemocskolják őket. Én vagyok az Úr, a ti Istenetek.

A természetfölötti jelenségek, gabonakörök, UFO-k, és még a látszat szellemek, beleértve a Szűz Mária = sátán spiritizmus a kezdeményező a gonosz.

Már a paradicsomban a természet az élet és halál, Sátán hazudott az embereknek, és most, hogy elegendő időt fokozta a hazugság. Megpróbálnak elterelje az embereket Istentől, és ez megdöbbentő természetfeletti jelenségek. Spiritizmus nem tesz különbséget jó és rossz között, hogy feltárja a szellemek az összes karaktert és ellen szól a Biblia. Azonban gyakran előfordul, leple alatt a kereszténység, amely nem felel meg az igaz Isten törvénye a Biblia szerint. Amikor az emberek látják a természetfeletti erővel, hogy a Sátán egy erős angyal, megy ez, és úgy gondolja, hogy Isten az ő megváltoztathatatlan törvénye változás, de vigyázz, ez még mindig csak egy hazugság.

És miért ezek a jelenségek most fokozza, hogy?

Azt tehát, hogy az elkövetkező Jézus Krisztus - az igazi Megváltó, és a világ ura, és az univerzum jön. Ez egyik jele, ami meg van írva a Bibliában, ami már ki van töltve. Az egész világ kapcsolódik az úgynevezett New Age mozgalom, amely lehetővé teszi, hogy csodák és természetfölötti tapasztalatok szimuláló érkezése az igazi Megváltó. Sátán nagy hatalma van, és az ő utánzása érkezését a Megváltó egy globális, és nagyon hatásos. Rendezni még az Isten templomát, és megadja az Isten.

Aki nem ismerős szavakat a Biblia - Isten Szava is lehet megtéveszteni! - Isten figyelmeztető nekünk - "Íme, én megmondtam előre."

Máté 24,11 - És sok hamis próféta sor kerül, és sokakat megtévesztenek.

Máté 24,23-25 - Ha valaki azt mondta: Ímé, a Messiás itt van! "Vagy:" Itt van! "Bizalom. Kelj fel a hamis messiások és hamis próféták, és nem nagy jeleket és csodákat, így becsapni, ha lehet még a választottakat is. Íme, én megmondtam előre.

2. Thesszalonika 2,3-4 - Ne hagyd, hogy bárki tévesztik meg semmilyen módon. Amíg ez a nap eljön, nem kell elfordult Istentől. Meg kell felfedezni a gonosz és semmirekellő, aki ellenzi, és exalteth magát mindenekelőtt, hogy mit mond, és amit Isten imádják. Rendezni még Isten temploma és ki fog adni egy isten!

Mikor kell eggyé válik a természetfeletti tapasztalatok és kinyilatkoztatásokat imádkozni Jézus Krisztus, a mi Urunk, a mi irgalmas Megváltónk és bírók, akiket Isten az Atya adott minden hatalom. Ő egyedül van hatalma, hogy beavatkozzék és szabad minket a kezében démonok!

ApCsel 4, 10-12 - miért mindnyájatoknak, és az egész nép Izrael bejelentette, hogy ez az ember áll, mielőtt az egészséges a nevét a názáreti Jézus Krisztus, amit keresztre feszített és akit Isten feltámasztotta a halálból. Ez egy csapásra meg építők elítélték, aki egyben a szegletkő. "Az senki más nincs megváltás - a világ népességének adott egy másik nevet, melyben meg kell menteni!"Kapcsolódó cikkeket kategóriában - Aktuális világban zajló eseményeket

Super napenergia vihar 2013-ban

163_solarni_super_boure.jpg Super napenergia vihar veszélyezteti a Föld infrastruktúra 2013-ban2013-ban, fenyegette a NASA Föld erős naptevékenység, ami termel egy szuper napenergia vihar megbéníthatja mind kommunikációs és navigációs műholdak, hanem a villamosenergia-elosztás, a közlekedési ...
Hozzáadott: 06.10.2010
Megtekintés: 175726x

Korábbi János Pál pápa II. fogják nyilvánítani, egy szent - Mi a Biblia?

316_vatikan.jpg A jelenlegi XVI Benedek pápa jóváhagyta a rendeletet, amelynek elődje János Pál II. elismeri végrehajtását egy csoda. Lehet, hogy egy korábbi pápa boldoggá hivatalosan. Elismerése egy csoda van szükség boldoggáavatás az ...
Hozzáadott: 18.01.2011
Megtekintés: 154000x

Imák hasznosítására és a kiáradása a Szentlélek - 777

424_777prayer.jpg Újszövetségi egyház erőteljesen befolyásolta a világ jó hír az evangélium egy generáció. Tele van a Szent Szellem újszövetségi hívők a jelenlévők, hogy megosszák az igazságot az üzenet a keresztre feszített és ...
Hozzáadott: 08.05.2011
Megtekintés: 207925x

Világ idő, hány ember van a világon?

157_world_clock.jpg Szeretné tudni, hány ember van a világon? Szeretné tudni, hogy hány ember születik, hány ember hal meg évente, vagy abban a pillanatban? Szeretné tudni, mi a bűnözési ráta az USA-ban, a ...
Hozzáadott: 30.09.2010
Megtekintés: 298538x

Messiási zsidók

164_izrael_vlajka.jpg Messiási zsidók - önbeteljesítő jóslatAmellett, hogy számos keresztény felekezet létezik Izrael és a mozgása az úgynevezett "messiási zsidók". Ezek az emberek rendszerint már a zsidó családok, de hiszünk Jézus a Messiás, ...
Hozzáadott: 06.10.2010
Megtekintés: 216580x

Hu.AmazingHope.net - Miért van szükség a növekvő természetfeletti jelenések az egész világon?