Hu.AmazingHope.net (A honlapon) Hu.AmazingHope.net

Okai a Krisztus második eljövetele a világ

Kiindulási pont, mit tehetek?

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg

Okai a Krisztus második eljövetele a világ

Hozzáadott: 08.11.2010
Megtekintés: 142869x
Témakörök: Kiindulási pont, mit tehetek?
PrintTisk

Jézus Krisztus meghalt bűneinkért, győzelmet a gonosz felett - Sátán és legyőzte őt. Megmutatta az egész univerzumot, hogy Isten a szeretet, és mégis bűnt követtem el ellened Isten törvényét, így szeretett minket, hogy Fiát adta oda, hogy mi is vissza hozzá. Nincs nagyobb bizonyítéka a szeretet, mint a Teremtő halt meg az Ő alkotása. Nem tudjuk még megérteni a szeretet az ilyen méretű. Fontolja meg, ha hajlandóak voltak meghalni néhány olyan termékük!

Jézus megígérte, hogy jöjjön vissza, így a végén a nagy harc jó és gonosz között.

Az egész emberiséget állítják be a nagy küzdelem Krisztus és Sátán, amely a karakter Isten szeretet, Isten törvénye és az Isten szuverén uralkodik a világegyetemben.

Jelenések január 12. rész leírja a folyamatos küzdelme között a Sátán és az egyház,

Jelenések január 20. rész leírja egy győztes Összefoglalva, a megsemmisítése a bűn és annak minden következményével együtt.

Röviddel azelőtt a Krisztus eljövetele fordul elő a világon, és az egyes emberek életében a polarizáló - emberből két oldalán, a két bannerek - mindkét oldalán Isten vagy Isten ellen az ellenségnek. Az Úr Jézus azt mondta, hogy csak két tábor az emberek.

Máté 25,31-32 - "Amikor az Emberfia eljön az ő dicsőségében minden ő angyalai, ő fog ülni a trónon az ő dicsőségét. Minden nemzetnek kell gyűjteni előtte, és ő választja el egymástól, mint a pásztor elválasztja a juhokat a kecskék. Juh jobb keze, de a kecskét a balján.

Máté 24,30-31 -, majd az égen megjelenik a jele az embernek Fia, és akkor minden törzs a földön jajgat, és látni az Emberfiát eljönni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel. És ő lesz elküldi angyalait hangos trombita, és ők összegyűlnek az ő választottait a négy égtáj, az egyik végét az ég a másik.

Róm 2,6-11 - Ő "lehetővé teszi majd, hogy minden az ő tetteit" - azok, akik kitartóan és jót keresni dicsőséget, tisztességet és halhatatlanságot, örök életet azoknak, akik az ő önzés, az igazságot és elutasítják, hogy kövesse a tettét, azonban a jutalom nagy haraggal. Nyomorúság és szorongás várja a lélek minden ember, aki nem gonosz, zsidónak először is a görög. Aki jót tesz, a zsidónak először is a görög, majd vár a dicsőség, tisztelet és békesség. Isten elfogultsága senkinek.

Jézus Krisztus eljön, hogy feltámasztja a halottakat, és megfordult a hívek hívők élnek.

Igen, Krisztus hatalma a halál felett, és nem csak szavak. Ő bebizonyította, hogy három nap után a sírban feltámadt a halálból. Felébredtem az ő éve bizonyított halála több embernek vissza az életbe. Egyedül ő adhat életet.

Jel 1,17-18 - Amikor láttam, estem lábához, mint halott. Akkor tettem az én jobb kezem, és azt mondta: "Ne aggódj. Én vagyok az első és az utolsó életben. Halott valék, és ímé élek örökkön örökké. Én a kulcsokat a halál és a halott.

1 Korinthus 15,3-4 - Én adtam neked a legfontosabb dolog, hogy én magam is kaptam: Krisztus meghalt a mi bűneinkért az Írások szerint, eltemették, és feltámadt a harmadik napon az Írások szerint.

Bár a Sátán bebörtönözték a halál az emberiség, az úton mindannyian érezzük, hogy a halál nincs itt, mindenki védi őt és a vágy az élet, akkor Jézus Krisztus eljön, hogy minket a halál ismét elutasította. Abban a pillanatban, Krisztus az ő erős hangja felébreszti a halott életre, majd a legcsodálatosabb lány. Ebben a pillanatban végre törni a hatalom a halál nem lesz többé! Azok, akik élnek a hívek Krisztus eljövetelének megváltozik.

János 5,28-29 - ne lepődj meg, mert jön az idő, amikor mindazok, akik a sírok meghallják az ő hangját és előjönnek - azokat, akik jót fog támadni az élet, de azok, akik járnak a gonoszt, felemelték a bíróság előtt.

1Thessz 4,13-18 - Nem, testvéreim, hogy nem tudni mi halott. Nem bánt át őket, mint a többiek, akiknek nincsen reményük. Jézus, úgy hisszük, meghalt és feltámadt a halálból, mint ahogy hisszük, hogy Isten fog Jézussal való élet és azoknak, akik elaludtak benne. Van szót az Úr: Mi, akik élnek, hogy eljön az Úr, nem előzheti meg azoknak, akik elaludtak. Hallod a harsány parancs, a hangja arkangyal és isteni harsonával, az Úr maga leszáll az égből, és először a halott Krisztus emelkedik. Élünk velük együtt fogott a felhőkbe, hogy találkozzanak az Úrral, akkor mi lesz az Úrral örökké. Ösztönzik egymást ezekkel a szavakkal.

Jézus Krisztus eljön a tisztességes ellentételezésben minden. Mindannyian felhívást az igazságért, és végül látjuk.

Miután a felemelkedés, Krisztus folyamatosan foglalkozik a megváltás az ember. Ő az egyetlen közvetítő Isten és ember között, nem találunk más ügyvédet. Mindenkinek van egy választás! Magatartása az evangélium, hogy Krisztus, annak eldöntésére, hogy Krisztus az ő híres második fog jönni neki, hogy bíró mondat tőle, vagy király, aki üdvözli őt az ő királyságát. Azt értem tett minden szükséges lépést az üdvösségre. Én elfogadom azt?

Jelenések János 22,12-13 - "Íme, eljövök hamar, és az én jutalmam velem van, hogy minden ember az ő tetteit. Én vagyok az Alfa és az Omega, a kezdet és vége az első és az utolsó . "

Máté 16,27 - Emberfia eljön Atyja dicsőségét az ő angyalaival, majd teszi, hogy minden az ő tetteit.

Zsid 9,24 - Krisztus nem jön be a szent helyeket kézzel csinált (ami csak a megfelelő nézetben), de a mennybe is, számunkra, hogy Isten előtt.

1 Timóteus 2, 3-4 - Ez a helyes és Istennek tetsző Szabadítónk, aki azt akarja, hogy minden ember üdvözüljön és megismerhetik az igazságot. Egy az Isten, és egy a közbenjáró Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus, aki önmagát adta váltságul minden ember.

János 01:12 - De azok számára, akik őt, jogot adott, hogy Isten gyermekeivé legyenek - mindazok, akik hisznek az Ő nevében.

Jézus jön létre egy új eget és új földet. Krisztus eljön, tehát, hogy állítsa vissza az eredeti harmónia és a boldogság az univerzumban, hogy létezett bukása előtt bűnbe.

Isten teremtett mindent, tökéletes és szép, de nyugtalanító minden bűntől. Jézus véget ér ez a szomorú szakaszának történetét, és létrehozza az ő örök országába.

Jelenések János 21, 1-5 - Akkor láttam új eget és új földet. Az első ég és az első föld telt el, és a tenger már nem. Láttam a szent várost, az új Jeruzsálemet, jön le az Istentől a mennyből, elkészítve, mint egy menyasszony férje számára felékesített. Én hallottam egy hangos a trónról, "Íme, itt állok Isten népét: együtt élni velük, és biztosítani kell számukra a népét, és maga az Isten lesz velük, és az ő Istenük. Ő majd törölje minden könnyet a szemükről, és a halál többé, sem sírni, sem kiáltás, sem fájdalom soha nem lesz, mert a korábbi dolgok elmúltak. "Aki ült a trónon monda: Ímé, én minden, a mi az új."

2. Péter 3, 13 - Az Ég eltűnnek, amikor a tüzet, és az elemek megolvadnak buzgó hő, hanem megnézzük, hogy az új ég és új föld - saját tőke.

Daniel 2,44-45 - A nap e királyok, Isten az égben fog alakítani egy olyan királyságot, amely soha nem összeomlás, a királyság, amely nem lopnak az emberek. Ez a királyság fog összetörni, és zárjon be minden más királyságot tart örökké.

Daniel 7,13-14 - Íme, jön a felhők az ég, az embernek Fia egyaránt. Mielőtt előtt megjelent régi arcát hozott neki. Kapott kormány és a dicsőség és a királyság, hogy tiszteletben minden ember, nemzet és nyelv. Uralkodása örök - ez soha nem ér véget, és az ő királysága nem összeomlás!

Daniel 7, 26-27 - De akkor a bíróság fog leülni és szalagok neki a hatalom, hogy örökre elpusztult, megsemmisült. A királyság, hatalom és a dicsőség a királyság ég alatt kerül át a szent emberek a Magasságos. Ő királysága örökké élni fognak, és minden uralkodói imádják őt, és engedelmeskedünk. "

John 14,3 - Elmegyek, hogy helyet készítsek neked. Amikor elmegyek és helyet készítek nektek, ismét eljövök, és akkor magamnak, akkor is előfordulhat, hogy ahol én vagyok.

Bizony, Jöjj Úr Jézus.


Kapcsolódó cikkeket kategóriában - Kiindulási pont, mit tehetek?

Jézus feltámadt a halálból - hat ok is ezt erősíti meg

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Názáreti Jézus keresztre feszítették, eltemették, és három nappal később feltámadt a halálból. Nincs más vallás, nem hivatkozhat arra, hogy alapítója feltámadt. Ebben a kereszténység egyedülálló. Minden olyan érvelés érvényességének kereszténység áll ...
Hozzáadott: 08.12.2010
Megtekintés: 288111x

Változások a bibliafordítások

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg A cseh nyelv a közelmúltban egyre több bibliafordítás. Amellett, hogy az ökumenikus fordítás ne csak befejezni a fordítást és tanulmányi cseh Bible21, hanem a jeruzsálemi Biblia, a Biblia és a Jehova ...
Frissítve: 16.11.2011
Hozzáadott: 16.11.2011
Megtekintés: 220187x

Jézus Krisztus Isten, vagy egy teremtett alatt? - 1. rész

374_jezis_kristus_1.jpg Mindezek versek vezet minket a felismerés, hogy Isten, a világegyetem Teremtője és minden élet jött személyesen, hogy ezen a földön a test az az ember, Jézus Krisztus meghalt a mi bűn. ...
Hozzáadott: 10.03.2011
Megtekintés: 177210x

Az egyetlen igaz Isten, Izrael Istene!

439_izraelite.jpg Ézs 44,6 - Ezt mondja az Úr, a király és Megváltója Izrael, a Seregek Ura: Én vagyok az első, és én vagyok az utolsó, rajtam kívül nincs Isten.Isten az egyetlen! Az ...
Hozzáadott: 01.06.2011
Megtekintés: 255104x

Térjetek meg - ez ma a legfontosabb dolog!

484_pokani.jpg Máté 4,17 - Ettől kezdve Jézus elkezdett prédikálni, "Térjetek meg! Mennyek országa közel van!"Amikor Jézus Krisztus és Keresztelő János prédikált egy közeli mennyeknek először nevezett, és felszólította az embereket bűnbánatra. Más ...
Hozzáadott: 25.09.2011
Megtekintés: 188403x

Hu.AmazingHope.net - Okai a Krisztus második eljövetele a világ