Hu.AmazingHope.net (A honlapon) Hu.AmazingHope.net

Szükségünk van megújulás és a reformáció az életünkben, nem csak szavak!

Jelentkezzen be az idők során, a második eljövetele, Jézus Krisztus

528_oziveni_a_reformace.jpg

Szükségünk van megújulás és a reformáció az életünkben, nem csak szavak!

Hozzáadott: 04.01.2012
Megtekintés: 186877x
Témakörök: Jelentkezzen be az idők során, a második eljövetele, Jézus Krisztus
PrintTisk

A hívő emberek buzgón imádkoznak kiáradása a Szentlélek, aki megígérte, hogy a munkálatok befejeződtek, és Jézus Krisztus tudott jönni, hogy vessen véget a történelem gonosz. Mindannyian szeretnénk, hogy Pünkösd hamarosan visszatért, de kérdés, hogy mi. Amikor a Szentlélek küldte le fogom tudni teljesíteni? Élek, így fordult Istenhez? Voltam hajlandó, hogy megszabaduljon a bűn, az önzés, a büszkeség és a függőségek az életedben?

Láttam, hogy senki sem részvétel az "üdítő" amíg megnyerte minden gyengeségét, a büszkeség, az önzés, a szeretet a világ és több mint minden hamis szóval és tettel. Ezért van egyre közelebb került az Úrhoz, és komolyan arra törekszenek, hogy a készítmény, ami szükséges a sikerhez folytatott harcunk alkalmassá tesz a napon az Úr. Hadd ne feledjük, hogy minden Isten szent, és hogy nem egy, de szent lények valaha is lakhat az Ő jelenlétében. (EW 71)

Láttam, hogy sok elhanyagolt nagyon is szükséges felkészülési idő és nézte a "frissítő" és a "késői eső", mint valami lenne alkalmassá tesz, hogy tudta tartani a saját azon a napon az Úr előtt élt, és az arcát. Ó, hány láttam a nyomorúság idején menedék nélkül! Elhanyagolta a szükséges képzéseket, és ezért nem tudta elfogadni a frissítő, amelyek közül mindegyik kell élnünk alkalmassá tesz az arca a szent Isten. (Maranatha 2.2)

Azt is láttuk, hogy sokan nem veszik észre, mit kell lenniük idején bajba tudnak élni Isten nélkül az arcát a főpap a szentélyben. Azok, akik a pecsétet kap az élő Isten és meg kell védeni a nyomorúság idején, a tükörkép Jézus teljesen.

Ott kell lennie a megújulás és a reformáció vezetése alatt a Szentlélek. A megújulás és a reformáció két különböző fogalom. Recovery azt helyreállítani a lelki élet, a helyreállítási képessége, az elme és a szív, feltámadnak a lelki halál. A reformáció azt jelenti, átszervezés, szemléletváltásra, a fogalom a szokásokkal és a gyakorlattal. Reformáció nem fogja jó gyümölcsöt az igazság, hacsak nem kíséri egy újraélesztette a Lélek. A megújulás és reformáció eltökélt szándéka, hogy ezt a munkát és a teljesítményt kell eredményeznie, hogy a fúzió. (1SM 128)

ApCsel 3,19 - Térjetek meg azért és térjetek meg, hogy a bűnöket is eltakarta, amikor az idők frissítő eljön az az Úr jelenlétét;

Jelenések 3,19-21 - Én mindent megtesz, hogy szeretek rosszall és nevelő. Tűz tehát, és térj meg. Íme, állok az ajtó és kopogás.

Jel 3,3 - Emlékszel, mit hallott és elfogadott, ragaszkodj hozzá, és térj meg. Ha felébredsz, eljövök, mint a tolvaj! Sem nem fogja tudni, mely órában megyek hozzád.

1Pt 2,9 - "De ti egy választott nemzetség, királyi papság, szent nemzet, furcsa emberek (különleges ember-KJB), akkor állapítsa meg a dicséretét, aki meghívott benneteket a sötétségből az ő csodálatos világosságára. "

Nézzünk be magunkat, mint egy szép autó. Kívül fényes, tiszta, csinos néz ki, és megvárja, amíg a vezető meg nem érkezik. A sofőr jön keresett autót, ami szép, fényes és tiszta. Megkerülni, hogy jobb ránézni, majd akar venni benne. A sofőr kinyitja az ajtót, de az ajtó kigördült egy nagy halom szemét, szemét és törmelék. A sofőr zesmutní nagyon csalódott, és bezárja az ajtót és menj máshova. Ez pontosan mi is történik velünk! Imádkozom a kiáradása a Szentlélek, de ha jön, akkor talál meg minket tiszta belül? Vagy gördült ki a találkozó egyetlen vallás bűnöket halmoz szokások, gyengeségeit, amit nem tudott lemondani az önzést és rossz szokások az étkezési, szórakozási és ruházati?

Képzeld el, megint egy gyönyörű sportautó, ez egzotikus külsejű autó, hogy a költségek ezer dollárt. A sofőr elindul az autó, a motor azonnal elindul simán. A vezetőnek az egyik a sebesség, lassan hozzáadjuk a gáz-és fogalmaz. Most megy gyorsan. Visszatér cselekedni szeretettel és kezdete egy puha ruhával letörölni egy szép kabát. Most emelje fel a tartályt prémium benzinnel, és óvatosan öntötte a tartályba.

Mi ezt a változatot?

A sofőr jön egy gyönyörű autó, és dobja őt az olcsó benzin. Ezután öntsük üveg üdítő, koffeintartalmú italok, tea és egy nagy csésze kávét. Ram a tankba egy csomó édességet, hamburgert a gyorséttermek, burgonya chips, kenyérrel körítve csirke-és pulykahús (teljes antibiotikumok és toxinok) és a hot dog. Aztán elkezd esni a 10 kilós zacskó cukrot. Most a vezető vesz egy üveg üzemanyag-adalékok, amelyek mintha a vitaminokat, és tedd be a tartályba. Ezt követően elkerülő autó és tartók. Megpróbálom elindítani a kocsiját, és elkezdi izomrángás, köhögést és füstöt okádó. Végül, a motor tüzek, és az onnan ki az autó, a fényképezés és a dohányzás.

"A Teremtő a kocsi, mivel épített egy tökéletesen működő gép. A vezető úgy döntött, hogy a tartályba helyezett helyett a legkedvezőbb üzemanyag a legrosszabb." Az autó pont a szervízben dolgozni, hogy a szerelő. De mint autószerelő javítások, a vezető ismét, hogy adjon neki több rossz dolog.

Nem teszünk testünk teljesen ugyanaz? A mi Urunk teremtett egy csodálatos szerv és tökéletes módon. Maga folyamatosan újítani magát a tiszta, az önálló gyógyít, de milyen formában? Abból, amit adni magunkat a szervezetben. Például, ha eszünk sült ételek, valamint sok-sok édesség, koffein, alkotó minden sejt a rossz étel. Akkor mi a munka? És akkor a Szentlélek lakozik bennünk és megfelelően tudjuk befolyásolni, ha a test el van árasztva a mérgeket a rossz emésztést és a méreganyagok?

1Kor 10,31 - Hát - akár esztek, akár isztok, bármi mást, mindezt az Isten dicsőségére.

1Kor 6,19 - Tudtad, hogy tested a templom a Szentlélek, aki bennetek van, akikkel az Isten? Nem vagyunk a saját, akkor is drágán megváltott! Ezért a testüket ne ti tisztelik Istent.

Fil 3,19 - a vége pusztítás, istenük a has és a dicsőség, hogy gyalázat. Az ilyen gondolkodás csupán a földi dolgok

Péld 23,3 - Az nem akarja, az ő finomságait -, hogy az élelmiszer megtévesztő!

A Sátán nem fél semmitől, mint ami felszabadítja Isten népe az utat, és lebont minden akadályt az Urat, hogy kiöntöm Lelkét az egyház és lankadt edzett Közgyűlés. (1SM 124)

Valld meg bűneinket Istennek

Imádkozzatok alázatos imában Isten kegyelmes, hogy emlékeztessem önöket minden rossz az életben, és bocsánatot kérhet. Látni fogja, hogy a régi emlékek életre kelnek, és rájössz, sok bűn, amit bevallom Istennek. Ha bántani valakit, meg kell bocsánatot kérni, és a férfi. Lehet, hogy furcsán néz ki, de talán ez mozgatja a szíve és meg kell kezdeni gondolkodni a hatalom, hogy ennyire megváltozott. Ha ezt nyilvánosan bűnt, amely befolyásolta a gondolkodását sok ember azért van szükség, hogy nyilvánosan bocsánatot kérni, és bevallom hiba. Be kell, hogy soha nem szabad elfelejteni, hogy viselkedésünket befolyásolja a céllal, Jézus Krisztus, és így a többiek sorsa. Így vagyunk felelősek értük.

Reformáció élelmiszerek és étrend

Azt mutatták, hogy az elveket, amelyeket kaptunk a korábbi napok annyira fontos ma, hogy meg kell nézni őket, csak, mint igazi, mint korábban. Vannak, akik soha nem hajtott fényt a tábla kérdéses. Most van itt az ideje beálltunk alól kbelce fényt, és hagyta, hogy a tiszta átható sugarait. (CD 23)

Isten volt az emberek a világ teremtésének terve. - "Isten adott nekünk enni gabonafélék, gyümölcsök, diófélék, magvak és a zöldségek. Felkészítse őket a lehető legegyszerűbben, különösen egészséges és tápláló." (E.G.White - Az élet boldogság pp 69-70).

1 Egyél élelmiszerek természetes állapotban lehetséges. Egyél sok nyers gyümölcsök és zöldségek, különösen a sötét színek. Sötét termékek a legegészségesebb és a legtöbb tápláló. Állati termékek helyett teljes kiőrlésű lisztet és a diót. Hagyja abba az evést előtt érzi magát teljes egészében. Általában ajánlott, várjunk legalább 5-6 órával a következő étkezés, rendszeres időközönként enni minden nap, és nem eszik semmit, étkezések között. 18:00 után ne egyen.

Néha ez a legjobb enni naponta csak kétszer. A korai középkorban az emberek ettek naponta kétszer, 11 századi, általában naponta háromszor. Az étkezési szokás a két fő étkezés (snackek) csupán a múlt században vált általánossá. Ugyanakkor jelentősen bővült civilizációs betegségek. A tapasztalat azt mutatta, hogy a klinikákon számának csökkentése étkezések napi kettőre bizonyult előnyösnek a betegségek kezelésére a civilizáció. (Görög filozófusok úgy esznek az emberek, akik több mint kétszer egy nap, hogy Barbara.)

A rosszul elkészített élelmiszer gyengíti a szervekben, ahol a vér képződik. A test, akkor káosz van, ami a hányinger. Az ember ideges, és az ingerlékenység. Kerüljük a koffeintartalmú italokat iszik, ne csokoládé, fűszerek, mustár, ecet, magasan feldolgozott és finomított ételek, mint a fehér lisztet és cukrot és állati termékek.

Használjon természetes vírusölő gyógynövények és ételek: kakukkfű, zsálya, rozmaring, fokhagyma, gyömbér, hagyma, eper, és a kelbimbó. Jótékony természetes termékeket is támogatja az immunrendszert.

2. Minden a testünkben zajló folyamatokat szüksége van vízre. Víz is sikeresen használták gyógyászati ​​készítmény. A nap folyamán igyunk 2-3 liter tiszta vizet.

3 Ne dohányozzon vagy ne igyon koffeintartalmú vagy alkoholos italok. A legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy már enyhe vagy mérsékelt alkoholfogyasztás csökkenéséhez okoz az agyban. A koffein egy másik anyag, amely megakadályozza a tiszta gondolkodást. Egy tanulmány kimutatta, hogy bár a résztvevők képesek voltak túlzott adag koffein gyorsabban írni, de készült egy öt-tíz-szer nagyobb hibákat. A koffein serkenti, de nem járul hozzá az egészséges és józan mérlegelés.

4 gyakorlat legalább 20-30 percet egy nap, lehetőleg a friss levegő és a napsütés. Ha ez nem elég nap, használjon jó minőségű D-vitamin kiegészítést

5 Sleep legalább 6-8 órán keresztül minden este. A legjobb idő éjfél előtt. A legnagyobb jótékony hatás érhető el, ha lefekszel kilenc körül. Ha menti aludni körülbelül kilenc óra, és alvás közben a sötétben, a szervezet képes lesz élvezni éjfél előtt, a melatonin szintje gyorsan emelkedni. Reggel ébredhet korai és képesek elkapni a sok munka.

6 Relax, boldog legyen, és Istenbe vetett bizalom. Javaiból vagy a legjobb! Függetlenül attól, hogy bármi az életben találkozunk, a bizalom, hogy Isten vezet, hogy nem fogja engedni, hogy bármi, amit nem csinálunk, és úgy tűnik, minden rossz, hogy jó hasznát végül. Énekelj és dicsérik Istent, mert a dal csodákra képes az emberi elme és ösztönözze a szíved.

Amikor azok, akik tudják hibáikat, akkor a bátorságot, hogy változtassák meg szokásaikat, tudni fogják, hogy a korrekciót igényel nagy küzdelem és kitartás. Miután a személy megteremti a megfelelő környezetet az étkezési szokások, elismerik, hogy az élelmiszerek fogyasztása, korábban ártalmatlannak tekinteni, fejlesztése lassan, de biztosan alapján emésztési zavarok és egyéb betegségekre. (9T 158-160)

Reformáció ruházati

1.Timoteova 2.9 - a nők, hogy a módosított díszítik ruha, szerényen és okosan, nem észrevehető haj és arany vagy gyöngyökkel, vagy drága ruhák, de a jó cselekedetek, mint illik nők, akik vallják, hogy Istenhez.

Hogy valaki képes kielégíteni a sekélyességét értéktelenség és a divat, ha valaha is belekóstolt a Krisztus szeretetétől? Mi fáj a szívem, hogy az élet azoknak, akik azt állítják, hogy kövesse egy csendes, alázatos Megváltó, és mégis olyan lelkesen, hogy lépést tartson a világi szintű ruha. Annak ellenére, hogy a vallásos áhítat szinte lehetetlen megkülönböztetni őket a hitetlenek. Örüljetek az isteni élet. Életük és pénzt fordítsanak a különc ruhát.

Reformáció fogadási és reprezentációs

Élünk, egy időben a soha nem látott vágy szórakoztató. A túlzott kicsapongás és pazarlás uralkodik mindenütt. Tömegek a lelkes szórakozóhelyek. Gondolkodás és gyengíti atrophies, mert nincs hozzászokva, hogy gondolkozzanak, tanulmányi vagy fegyelem. Ennek eredményeként, ezek ostoba vágyakat. Isten megköveteli, hogy minden lélek nevelkedett, tiszta, nemes és edzett. Ezek gyakran feláldozzák értékes célok bemutatása a divat és alkalmi használatra. (Pfm 357)

Minden jó, ha tud imádkozni hit áldás, hogy biztonságos. Azonban bármilyen szórakoztató, hogy megakadályozza egyéni ima, akkor megfosztja a rajongás, vagy tartsa meg a közös ima, veszélyes. (CT 337)

Szerelmesek még ma is játszanak szórakoztató színház, lóverseny és kaszinók. Mindenütt uralkodik szórakozást és izgalmat a végletekig, de az óra a tárgyalás a végéhez közeledik, és hamarosan minden úgy döntött, örökre. Sátán tudja, az ő ideje már közel van. Letette minden erőforrásaikat annak érdekében, hogy megtévessze az embereket, és kifinomult, hogy ez elvitt valamit, Bűbájos boszorkák, amíg a nap a teszt a kegyelem és az ajtók zárva örökre. "DA 636, 51 CHS (Lásd még: FE 335).

Most meg kell mutatni a folyamatos ellenállás gonosz. Az egész menny érdekelt a férfiak és nők, amellyel értékes Istennek, hogy Ő adta szeretett Fiát, hogy meghaljon, és megváltsa őket. (IHP 195)

"Minden gyenge, küzd és kételkedő, aki teljesen átadja az Istennek, meg közvetlen kapcsolatot az erők, amelyek lehetővé teszik számára, hogy megszerezzék győzelmet. Ez közelebb lesz az ég, és minden tesztet és kap sürgős segítséget és támogatást Angels of Mercy . "(AA 298-9)

"Súlyos tényt kell emlékezni az emberek csak a világ, hanem a saját gyülekezetek, az Úr azon a napon jön hirtelen, váratlanul." FE 336.

"Amikor a türelmi időszak véget ér, jön hirtelen, váratlanul - egy olyan időszakban, amikor mindenki számára a legkevésbé várható. De ma már lehet egy büntetlen előéletű, és a mennyben, tudom, hogy Isten fogadott bennünket ...." 7BC 989.

Minden tagja az egyháznak a világ még mindig fényt bocsátanak ki, hogy az emberek ne azt kérdezze: Amit ezek az emberek másképp, mint mások? Kell és meg kell felbontását eredményezheti asszimiláció a világ is előfordul, hogy elkerüljék az összes gonoszt, nem adott csúfolódó nincs mentség. (1SM 121)

Az ébredés az igaz istenfélelem mi a legsürgetőbb szükség. Ez a törekvés az elsődleges munka. Mi arra törekszünk, hogy valóban befogadó Isten áldását, nem azért, mert Isten nem lenne hajlandó áldását adni nekünk, de mivel nem vagyunk készek elfogadni őket. Mennyei Atyánk inkább hajlandó adni a Szentlelket azoknak, akik kérik érte, mint ha a földi szülők jó ajándékokat adni a gyerekeknek. De a mi feladatunk a hit, az alázat, a bűnbánat és az ima őszinte, hogy a feltételek, amelyek szerint Isten megígérte, hogy adj nekünk áldását. A fellendülés várható csak válasz az imádságra. (1SM 121)


Kapcsolódó cikkeket kategóriában - Jelentkezzen be az idők során, a második eljövetele, Jézus Krisztus

Ébredt fel Kínában és elterjedése az evangélium

298_cina.jpg Ázsia a legnagyobb színház a huszadik században. Nincs más kontinensen a világ nem jelzi sokat a legerősebb mozgalmak - a politikai, szociális, oktatási, és spirituális. A kérdés az, hogy a más ...
Hozzáadott: 19.12.2010
Megtekintés: 150578x

Videó - Az utolsó esemény, a világ vége szerint a bibliai prófécia

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Doug Batchelor - A végső események bibliai próféciaVessen egy pillantást e dokumentum, amelyet Doug Batchelor mutat be eseményeket, hogy meg fogja előzni a világ vége. Ezek az események összhangban vannak a ...
Hozzáadott: 03.09.2010
Megtekintés: 304024x
Ajánlott

Videó - Ted Wilson - GYC-2010 - Nincs visszaút

425_ted_wilson.jpg Nézd meg a prédikáció ösztönzése elnöke a Közgyűlés hamis Ted Wilson, 2010 - Nincs visszaút. ...
Hozzáadott: 08.05.2011
Megtekintés: 115480x

Drasztikusan számának növelése földrengés!

392_katastrofykont.jpg Egyre több földrengés szerte az országban. Sokan a változás és a kóros a természet, és kezdjük felismerni, hogy nem minden rendben van. Rájönnek, hogy valami történik, amit a történelem. Minden alkalommal, ...
Hozzáadott: 11.03.2011
Megtekintés: 269734x

A megjelenése a hamis elméletek a kereszténység, amíg a világ vége

263_vznik_falesnych_teorii_v_krestanstvi.jpg Korai keresztényekJézus, amikor élt ezen a földön, hogy tanítja az embereket, és azok tanítványai mindent, ami helyes és mi tiszteletben tartják. Jött, hogy felfedje a természete az Atya szeretetét, és teljesítik ...
Hozzáadott: 15.11.2010
Megtekintés: 197089x
Ajánlott

Hu.AmazingHope.net - Szükségünk van megújulás és a reformáció az életünkben, nem csak szavak!